Block Sun Earth indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Block Sun Earth indir
Block Sun Earth indir

Block Sun Earth indir

Block Sun Earth APK indir, Android blok yapı zanaat inşa oyununda farklı karakterler ile şehrinizi inşa edin. Block Sun Earth oyunu ücretsiz simülasyon...

Block Sun Earth APK indir, Android blok yapı zanaat inşa oyununda farklı karakterler ile şehrinizi inşa edin. Block Sun Earth oyunu ücretsiz simülasyon oyunu.

Block Sun Earth APK Android oyunu şehiri blok yapıları kullanarak inşa ediyorsunuz. Tüm blokları ücretsiz kullanabilir ve hayatta kalabilmek için çeşitli araç gereçleri inşa edebilirsiniz.

Block Sun Earth APK indir ve Nasıl Oynanır?

Harika bir simülasyon oyunu olan ve keşif araçları bulunan blok yapı inşa oyunudur. Block Sun Earth APK Android oyunu kolay oynanabilir ve yüksek çözünürlükte dokular sunmaktadır. Oyun özenle tasarlanmış ve harika yapılar sunmaktadır.

Block Sun Earth APK Android oyunu yüksek oyun optimizasyonu ve yeni nesil inşaat simülasyonu olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyun temel olan işçilik ve inşaat olarak ön plana çıkmaktadır. Şehrinizi inşa ederken kaynakları toplayın, keşifler yapın ve hayatta kalmak için düşmanlar ile savaşın. Buna benzer bir diğer simülasyon tarzında blok inşaat ve zanaat oyunu Craft Rain Fun Castle APK Android için ücretsiz indirebilirsiniz.

Craft Rain Fun Castle APK indir