Couple Shuffle indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Couple Shuffle indir
Couple Shuffle indir

Couple Shuffle indir

Couple Shuffle APK indir, Android yarış oyunu olan Couple Shuffle platform üzerinde iki kişinin yarıştığı bir oyundur. Paraları topla hedefe ulaş seviye atla....

Couple Shuffle APK indir, Android yarış oyunu olan Couple Shuffle platform üzerinde iki kişinin yarıştığı bir oyundur. Paraları topla hedefe ulaş seviye atla.

Couple Shuffle APK Android oyunun bir kadın ve bir erkek yan yana ama farklı platformlarda koşuyorsunuz. Birbirinizle yarıştığınız oyunda çift olarak oynuyor ve servetinizi artırmaya çalışıyorsunuz.

Couple Shuffle APK indir ve Nasıl Oynanır?

Bir kadın ve erkek iki eş ve platform üzerindeki paraları toplamak için sonsuz bir koşuya çıkıyorlar. Couple Shuffle APK Android oyununda servetinizi artırmak için en hızlı şekilde engelleri geçerek paraları toplayın. Paralarınızın azalmasını ve artmasını sağlayan alanlardan geçerken dikkatli olun. Asla eksiye düşmeye izin vermeyin.

Çarpmak için yeşil ve pozitif kapıları kullanarak paranızı artırabilirsiniz. Erkek ve kadın birbirlerine para verebilmektedir. Parayı yuva kurabilmek için harcıyorsunuz. Couple Shuffle APK Android oyunu APK oyun dosyasını Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirilebilir. En iyi yaşam standartlarını yakalamak için iyi bir yarış oyunudur.

Couple Shuffle Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.zerosum.coupleshuffle&referrer=utm_source%3Dindirvip.com