Fidget Toys 3D indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Fidget Toys 3D indir
Fidget Toys 3D indir

Fidget Toys 3D indir

Fidget Toys 3D – Fidget Cube, AntiStress & Calm APK indir, Android simülasyon oyunudur. Fidget Toys 3D doğru kremaları bul, tasarımcı ve boyama...

Fidget Toys 3D – Fidget Cube, AntiStress & Calm APK indir, Android simülasyon oyunudur. Fidget Toys 3D doğru kremaları bul, tasarımcı ve boyama oyunudur.

Fidget Toys 3D – Fidget Cube, AntiStress & Calm APK Android simülasyon oyununu eğlenceli ve kıpır kıpır bir oyun sizleri bekliyor. Ayaklarınızı yere vur veya ellerinizle boyama yaparak hareket edin.

Fidget Toys 3D APK indir ve Android Oyunu Oynanışı

Oyunda yüzler tasarımcı ve inanılmaz yaratılıkla kendi eğlenceli oyuncularınızı yapıyorsunuz. Fidget Toys 3D APK Android oyunu içerisinde 50’den fazla derlenen mahsüller ve kremalar yer alır. Sizleri tatmin edecek ve stresten kurtulmanızı sağlayacak 3D bir simülasyon oyunudur.

Oyun içerisinde fidget oyuncular balon, küp ve çark şeklinde karşımıza çıkmaktadır. Stres çarkını çeviriyorsunuz. Fidget balonlarını patlatıyorsunuz. Fasülye tarzı oyuncukları ve diğerlerini boyama yapabiliyorsunuz. Parçalanmış oyuncakları birleştir, dilim kum ve kabarcık sarmaları tasarımla. Fidget Toys 3D APK Android oyunu APK oyun dosyasını Android cihazlara indirebilirsiniz.

Fidget Toys 3D Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cdgames.fidget3d&referrer=utm_source%3Dindirvip.com