Muscle Race 3D indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Muscle Race 3D indir
Muscle Race 3D indir

Muscle Race 3D indir

Muscle Race 3D APK indir, Android yarış oyunudur. Online oynanabilen Muscle Race 3D oyununda yerde bulunan renkli halterleri toplayarak kendinizi geliştirin. Muscle Race...

Muscle Race 3D APK indir, Android yarış oyunudur. Online oynanabilen Muscle Race 3D oyununda yerde bulunan renkli halterleri toplayarak kendinizi geliştirin.

Muscle Race 3D APK Android oyunu içerisinde kaslı sporcuların birbirleriyle yarıştığını görebilirsiniz. Android yarış oyunu olan online oyunda kendinizi geliştirin ve diğer yarışçıları geçin.

Muscle Race 3D APK indir ve Android Oyun Oynanışı

Oyunda yerde bulunan renkli halterleri hızlı bir şekilde toplayarak karakterinizin gelişmesini sağlıyorsunuz. Muscle Race 3D APK Android oyunu online oynanabildiği için diğer oyuncularla yarışıyorsunuz. Hedefe herkesten önce gidebilmeniz için hedefini belirle ve acele et.

Vücudunuzun gelişiminde etkin rol oynayan halterler en küçükten büyüğe doğru gitmektedir. Başlangıçta minik karakteriniz sonrasında büyük ve kaslı bir karaktere dönüşmektedir. Yeşil, kırmızı ve mavi parkurlarda bireyler kendi karakterini geliştirerek sizlerle yarışmaktadır. Muscle Race 3D APK Android oyunu APK oyun dosyası Android uyumlu cihazlara indirilebilir.

Muscle Race 3D Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.goodroid.hyper.muscle&referrer=utm_source%3Dindirvip.com