Craft Skyland Mini Game indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Craft Skyland Mini Game indir
Craft Skyland Mini Game indir

Craft Skyland Mini Game indir

Craft Skyland Mini Game APK indir, Android simülasyon oyununda dekoratör olarak başlıyorsunuz. Craft Skyland Mini Game’de ev ve kale tasarlayarak zanaatkar ol. Craft...

Craft Skyland Mini Game APK indir, Android simülasyon oyununda dekoratör olarak başlıyorsunuz. Craft Skyland Mini Game’de ev ve kale tasarlayarak zanaatkar ol.

Craft Skyland Mini Game APK Android oyunu zanaatkarlar için yaratıcılık tarzı blok inşa oyunudur. Simülasyon oyun türünde arkadaşlarınıza yardım edebilir ve kendi şehrinizi oluşturabilirsiniz.

Craft Skyland Mini Game APK Android indir

Ev, kale ve kendi şehrinizi blok yapılar ile inşa edebileceğiniz bir oyundur. Oyun içerisinde tek başınıza yada arkadaşlarınızla birlikte iyi bir dekoratör olarak görevinizi ev ve kale inşa etmek olacaktır. Craft Skyland Mini Game APK Android oyununda mekanınızı istediğiniz gibi ayarlamak sizlerin elindedir.

Zanaat vegas, zanaatkar ve diğer blok yapıları siz kendiniz oluşturun. Blok zanaat kentinin gelişmiyle birlikte altyapıyı geliştirin, çiftlikler inşa edin ve mini dünya için gerekli herşeyi sizler yapıyorsunuz. 3D kaliteli görsellere sahip binalar yapın. Sınırsız dünyalarla harika binalar geliştirin. Craft Skyland Mini Game APK Android oyunu Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirebilirsiniz.

Craft Skyland Mini Game Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tree.pixelart.caves.craft.block.everyday&referrer=utm_source%3Dindirvip.com