Slap and Run indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Slap and Run indir
Slap and Run indir

Slap and Run indir

Slap and Run APK indir, Android arcade türü ilerlemeli bir VOODOO oyunudur. Slap and Run koşu oyununda yayalara çarp ve engelleri geç seviye...

Slap and Run APK indir, Android arcade türü ilerlemeli bir VOODOO oyunudur. Slap and Run koşu oyununda yayalara çarp ve engelleri geç seviye atla oynayın.

Slap and Run APK Android oyunu VOODOO tarafından geliştirilen ücretsiz indirilebilen bir oyundur. Arcade (ilerlemeli) oyunda yeni seviyeye geçebilmek için tüm engelleri geçmeye çalışıyorsunuz.

Slap and Run APK Android indir

Oyun içerisinde bir platform var ve bu platform üzerinde karakterinizle birlikte karşınıza çıkan yayaları tokatlayarak geçiyorsunuz. Yayalara çarparak yayaları etkisiz hale getiriyor ve yakalanmadan hızla ilerlemeye çalışıyorsunuz. Slap and Run APK Android oyunu kolay kontrolleri ile sağ ve sola kaydırarak kolayca ilerliyorsunuz.

Yayaların bulunduğu oyunda ilerlemek için onları tokatlıyorsunuz. En sonunda en büyük ve en güçlü yayaya çok hızlı vurarak en uzağa fırlamasını sağlayarak en yüksek puan almaya çalışıyorsunuz. Slap and Run APK Android oyunu VOODOO’nun çok sevilen oyunları arasında başarıyla yerini almıştır. Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirilebilir.

Slap and Run Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stoneaxe.slapandrun&referrer=utm_source%3Dindirvip.com