Gladiator Hero of the Arena indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Gladiator Hero of the Arena indir
Gladiator Hero of the Arena indir

Gladiator Hero of the Arena indir

Gladiator: Hero of the Arena APK indir, Roma’daki gladyotör savaşçısı olmak için arenada savaş. Gladiator Hero of the Arena oyununda dövüş ve hayatta...

Gladiator: Hero of the Arena APK indir, Roma’daki gladyotör savaşçısı olmak için arenada savaş. Gladiator Hero of the Arena oyununda dövüş ve hayatta kal.

Gladiator Hero of the Arena APK Android oyunu heyecanlı kalabalıklar arasında bir arenada savaşıyorsunuz. Roma gladyatörü olarak ölümüne dövüşüyor ve hayatta kalmak için savaşıyorsunuz.

Gladiator Hero of the Arena APK Android indir

Basit ve bağımlılık yapan oyun mekanizması içerisinde hedefinizi ayarlayın ve fırlatarak düşmanınızı etkisiz hale getiriyorsunuz. Gladiator Hero of the Arena APK Android oyununda silahın gittiği yöne doğru parmağınızla hareket ettirip nişan alıp vuruyorsunuz. En tepe noktaya kadar gidebildiğiniz kadar ilerlemeye çalışıyorsunuz.

Oyunda Roma’da olduğu gibi zengin ve ünlü olmak için savaşıyorsunuz. Silahlarınızı hazırlayın ve güçlü rakiple karşılaşdığınızda stratejilerinizi ayarladığınızda emin olun. Gladiator Hero of the Arena APK Android oyunu gerçek zamanlı eylemlerle hedeflere ilerlemeye devam ediyorsunuz. Yeni öğeleri donatıp silahlarınızı güçlendirin ve kilitli öğelerin kilidini açın.

Gladiator Hero of the Arena Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ace.gladiator&referrer=utm_source%3Dindirvip.com