Daemon Tools Lite İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Daemon Tools Lite

Daemon Tools Lite

Daemon Tools Lite indir, ücretsiz disk imajı oluşturma programı Daemon Tools Lite son sürüm Türkçe sanal CD/DVD oluşturucu Windows 10 32 ve 64...

Daemon Tools Lite indir, ücretsiz disk imajı oluşturma programı Daemon Tools Lite son sürüm Türkçe sanal CD/DVD oluşturucu Windows 10 32 ve 64 bit indirin.

Daemon Tools Lite Programı Ne işe Yarar?

Daemon Tools Lite ile bilgisayarımıza kayıtlı olan img. dosyalarını disk image dosyalarını yani sözde sanal diskleri dvd/cd/hd dvd gibi img dosyalarının içine sıkıştırılmuş dosyaların içeriğini bu program sayesinde görebiliriz. Program resim türü dosyaları da destekler ve sıkıştırılmış dosyaları kolaylıkla içeriğini görmemizde kolaylık sağlamaktadır.

Daemon Tools Lite Programı Özellikleri

1. Daemon Tools Lite Sanal CD / DVD-ROM / HD DVD ve Blu-ray Sürücülerini Nasıl Okur?

Programı sanal sürücü kadar hızlı ve uyum içinde çalışmayı sağlar. Daemon Tools Lite son sürüm bilgisayarımızda 4 tane cd veya dvd var gibi sana sürücüleri taklit etmeye yarar. Sanal sürücüler gerçek olanlar gibi sadece OS olarak görünecektir.Sanal bir sürücü seçin sonra monte etmek istediğiniz sürücüyü seçin. 

Daemon Tools Lite son sürüm ücretsiz ve Türkçe indirip bilgisayara takılan sürücüyü bulun ve Programı sürükleyim atın dosya otomatik içeriği gözükecektir çalışmaya başlayabilirsiniz. Bu gerçek bir disk sürücüsü gibi gözüküyor değil mi? Evet bu program sanal sürücü ve disk sürücülerinde bir farkı yok aslında var tek farkı hızlı çalışıyor olması.

2.Daemon Tools Lite Programı ile Disk Görüntü Oluşturma

Daemon Tools Lite Türkçe programı ile eğer fiziksel yani cd/dvd/hd dvd /blu-ray sürücüleri takılı ojinal olan diskler ile ISO ve MDS görüntü dosyaları oluşturabilirsiniz.  

Daemon Tools Lite Programı Anahtar Özellikleri

  • ISO ve MDS görüntü oluşturur.
  • 4 sanal CD / DVD sürücüler kadar öykünür.
  • Montaj ve unmounting görüntü gerçekleştirir
  • Daemon Tools Lite Programı’nın Desteklediği uzantılar * b5t, * B6T, * bwt, * ccd, * cdi, * cue, * nrg, * pdi, * ISZ..;
  • Güçlü bir komut satırı arayüzü sunar.

 Daemon Tools Lite Programı Kurulum Videosu

  • daemon tools lite indir

Daemon Tools Lite Mac indir