AR için Google Play Hizmetleri indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

AR için Google Play Hizmetleri indir
AR için Google Play Hizmetleri indir

AR için Google Play Hizmetleri indir

AR için Google Play Hizmetleri APK indir, ARCore ile oluşturulan Android artırılmış gerçeklik (AR) için google play hizmetleri ek bir indirme olmadan çalışır....

AR için Google Play Hizmetleri APK indir, ARCore ile oluşturulan Android artırılmış gerçeklik (AR) için google play hizmetleri ek bir indirme olmadan çalışır.

AR için Google play hizmetleri APK sayesinde kişilerin cihazı artırılmış gerçeklikle dijital içerik yerine gerçek dünya bir araya getirilebilir. Sanal gerçeklik (VR) olarak kullanılan telefonların aksine gözlük, mikrofon, kulaklık gibi ekstra ekipmanlara ihtiyaç yoktur. Artırılmış bir gerçeklik sağlanmış olan telefon kamerası sayesinde bu özelliğe erişilebilir. AR için Google play hizmetleri APK ise kullanıcılara bu hizmeti sunmaktadır.

AR için Google Play Hizmetleri APK indir

AR için Google play hizmetleri APK, Android işletim sistemine sahip olan telefonlara otomatik olarak yüklenir. Bu özellikten yararlanmak isteyen kişiler uygulamayı aktif bir hale getirmelidir. Ardından telefonun kamerası kullanılarak sanal gerçeklik yerine gerçek dünya ile iç içe olunur. Bu uygulama sadece kamera uygulaması olarak bilinmemelidir.

Aynı zamanda otomatik olarak yüklenen cihazlarda kendiliğinden güncellenebilme özelliğine sahiptir. Sürekli olarak gelişen otomatik güncellemeler sayesinde ek bir indirme yapmadan artırılmış gerçekliğe sahip olunur. AR için Google Play Hizmetleri APK Android uygulaması sayesinde yeni bilgiler öğrenme, alışveriş yapma, yeni üretimler yapmak isteyen kişiler en kaliteli şekilde gerçekleştirir.

AR için Google play hizmetleri Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.ar.core&referrer=utm_source%3Dindirvip.com