Bebek bakımı bebek oyunları indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Bebek bakımı bebek oyunları indir
Bebek bakımı bebek oyunları indir

Bebek bakımı bebek oyunları indir

Bebek bakımı: bebek oyunları APK indir, Android çocuklar için bebek bakımı oyunudur. Bebek bakımı oyununda kızlar anne rolünde çocukların bakımını yapıyor. Bebek bakımı:...

Bebek bakımı: bebek oyunları APK indir, Android çocuklar için bebek bakımı oyunudur. Bebek bakımı oyununda kızlar anne rolünde çocukların bakımını yapıyor.

Bebek bakımı: bebek oyunları APK oyunu özellikle çocuklar için tasarlanmış bir bebek bakım oyunudur. Oyun içerisinde kişiler anne rolünü üstlenir. Bu şekilde çocuğuyla ilgilenir. Android işletim sisteminin olduğu tablet ya da telefonlardan ücretsiz olarak indirilir. Aynı zamanda oyun içerisinde de ekstra bir satın almayı gerektiren özellikle bulunmamaktadır.

Bebek bakımı: bebek oyunları APK Android indir

Bebek bakımı: bebek oyunları APK oyunu içerisinde oyunculara çeşitli sorumluluk verilir. Çocuklar bebekleriyle oynarken tüm bu sorumlulukları üzerine alınır. Çocuğun dikkatini çekebilmek için oyun içerisinde çeşitli tasarımlar, animasyonlar ve ses efektleri vardır. Bebeğe yemek vermek, banyo yaptırmak, altını değiştirmek, yatağa koymak, onunla oyun oynamak gibi çok çeşitli görevler verilmektedir.

Aynı zamanda oyun içerisinde çocuklar için hızlı ip uçları da verilmektedir. Bunlar ile çocuğun gereksinimleri oyuncuya aktarılmaktadır. Bebek bakımı: bebek oyunları APK Android oyunda bulunan eğlenceli müzikler, resimler ve aksesuarlar bebeği memnun edecektir. Aynı zamanda oyunu oynayan çocuğun bakım, şefkat ve sorumluluk gibi becerilerinin gelişmesine yardımcı olacaktır. Telefona yüklemek için 23M boş alan bulunmalıdır ve sürümün 4.0’ın üzerinde olması gerekir.

Bebek bakımı Android oyunu indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.YovoGames.babycare&referrer=utm_source%3Dindirvip.com