Castle Crush İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Castle Crush
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciFun Games For Free
  • Dilİngilizce
  • Boyut137M
  • Versiyon4.9.4

Castle Crush

Castle Crush Strateji Kart oyunları APK indir, Android strateji oyununda ordunu zafere ulaştır. Castle Crush süper savaşlar online oynanabilen kart oyunudur. Castle Crush...

Castle Crush Strateji Kart oyunları APK indir, Android strateji oyununda ordunu zafere ulaştır. Castle Crush süper savaşlar online oynanabilen kart oyunudur.

Castle Crush : Strateji Kart Oyunları APK Google Play Store üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilen strateji oyunudur. Bu oyun içerisinde çeşitli canavarlar, destansı düellolar, birebir savaşlar, çok oyunculu savaşlar ve çok daha fazlası bulunmaktadır. Oyun içerisinde çeşitli stratejiler belirleyerek ve taktikler geliştirerek gemiye atlamak gerekir. Ardından rakiplere karşı büyük savaş başlamaktadır.

Castle Crush APK Android indir

Castle Crush Strateji Kart Oyunları APK sürekli olarak güncellenen bir oyun olduğu için oyuncularına her seferinde yeni özellikler sunmaktadır. Bu da oyuncuların sürekli olarak oyun içerisinde kalmasını sağlar. Oyun içerisinde destansı düellolar içerisinde ve savaşlarda diğer oyuncularla çarpışılır. Yeni canavarlar ve birlikler toplanarak daha iyi güçlü hale gelinir.

Oyunda yeni kart kilitleri vardır. Bu kilitleri açarak rakip kaleler yok edilir. Castle Crush APK Android oyunu içerisinde çok fazla seviye vardır. Bu seviyelerde oynadıkça daha yukarıya çıkılır. Oyun sayesinde çeşitli savaş stratejileri ve taktikleri öğrenilir. Böylece oyundaki en iyi şampiyon olunabilir. Oyunda destansı sandıklar ve kupalar kazanmak için kişiler oldukça düşünür. Aslında bu da oyuncuların daha geniş yelpazeli düşünmesini sağlar.

Castle Crush Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tfgco.games.strategy.free.castlecrush&referrer=utm_source%3Dindirvip.com