Connected2.me APK indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Connected2.me APK indir
Connected2.me APK indir

Connected2.me APK indir

Connected2.me Anonim Chat APK indir, Android anonim mesajlaşma uygulamasıdır. Connected2.me Shuffle ekranında yeni arkadaşlar edin ücretsiz gizli mesajlaş. Connected2.me anonim chat APK çok...

Connected2.me Anonim Chat APK indir, Android anonim mesajlaşma uygulamasıdır. Connected2.me Shuffle ekranında yeni arkadaşlar edin ücretsiz gizli mesajlaş.

Connected2.me anonim chat APK çok eski senelere dayanan ve hala çok fazla kullanılan bir uygulamadır. Şu an popüler olan sosyal medya platformlarından daha önceden kurulan ve uzun süredir hala kullanılmaya devam eden bir platformdur. Ücretsiz bir şekilde kullanılan Connected2.me anonim chat uygulaması ücretsiz bir şekilde Apple ve Android işletim sistemi cihazlarına indirilebilir.

Connected2.me Anonim Chat APK Android indir

Connected2.me anonim chat APK genel olarak anonim olan ve birbirlerini neredeyse tanımayan 2 kişinin yine anonim olarak birbirleriyle konuşma platformu denebilir. Bu platformda kişiler kendi isimleri, soy isimleri, kendiyle ilgili bazı bilgiler ve kendi fotoğraflarını kullanarak bir hesap açar. Ardından kişiler uygulamaya biraz ücret ödeyerek ya da günde 1 kere ana sayfaya düşme hakkı tanınarak başka hesapların profillerine kendi profillerini düşürürler.

Bu sayede bir başka hesap tamamen Connected2.me APK Android uygulaması ile anonim bir şekilde istediği kişiye mesaj atabilir. Eğer kişi kendisinin kim olduğunu söylemezse karşı taraf hiçbir şekilde kim olduğunu öğrenemez. Bu uygulamada kişilere kaç anonim hesabın yazıldığı da görülür.

Connected2.me Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.connected2.ozzy.c2m&referrer=utm_source%3Dindirvip.com