FLO APK indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

FLO APK indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciFlo Mağazacılık ve Pazarlama A.Ş.
  • DilTürkçe
  • Boyut21M
  • Versiyon5.0.16

FLO APK indir

FLO APK indir, Android FLO ayakkabı online alışveriş uygulamasıdır. FLO mobil uygulamasında trend markalar, indirim fırsatları ve hediyelerle tüm ürünler var. FLO APK...

FLO APK indir, Android FLO ayakkabı online alışveriş uygulamasıdır. FLO mobil uygulamasında trend markalar, indirim fırsatları ve hediyelerle tüm ürünler var.

FLO APK Türkiye’de çok ünlü olan bir ayakkabı markası olan FLO’nun uygulama halidir. FLO mağazasında satılan her ürün bu uygulama üzerinden satın alınabilmektedir. Türkiye’nin her yerinde FLO mağazası yoktur. Fakat bu uygulama sayesinde Türkiye’nin herhangi bir yerinde yaşayan kişiler tek tıkla istedikleri ürünü alabilir.

FLO Ayakkabı mağazasında ayakkabı dışında satılan spor ürünleri de bu aplikasyonda bulunmaktadır. Sipariş verebilmek için IOS ya da Android işletim sistemine sahip olan herhangi bir cihazdan giriş yapmak yeterli olacaktır.

FLO APK Android indir

FLO APK üzerinden alışveriş yapmak için kişiler uygulamayı indirmelidir. Uygulamada kişinin ismi, numarası, adresi gibi genel bilgiler istenir. Kaydolduktan sonra kişiler kategorize edilmiş ayakkabılar arasında istediği modele ulaşabilir. Ardından kişi kendi bedenine uygun bir ayakkabı numarası seçmelidir. Satın alınmak istenen ürün bu şekilde sepete atılacaktır.

Flo APK Android uygulaması ile sepet bölümüne geçiş yaparak satın al butonuna basmak gerekir. Ardından ürünün alınabilmesi için kişi kredi kartı ve adres bilgilerini doğru bir şekilde vermelidir. Bu şekilde herhangi bir mağazaya girmeden kısa bir süre içerisinde alışveriş yapılabilir.

FLO Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.flo.ayakkabi&referrer=utm_source%3Dindirvip.com