Güzel Evim Rüyalarını Planla Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Güzel Evim Rüyalarını Planla Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciZenLife Games Ltd
  • DilTürkçe
  • Boyut194M
  • Versiyon1.0.483
Güzel Evim Rüyalarını Planla Apk indir

Güzel Evim Rüyalarını Planla Apk indir

Güzel Evim Rüyalarını Planla APK indir, Android rüya evini 3 eşleştirme oyununu oyna rüyalarını planla ve gerçeğe dönüştür. Güzel Evimi dekore ederek oynayın....

Güzel Evim Rüyalarını Planla APK indir, Android rüya evini 3 eşleştirme oyununu oyna rüyalarını planla ve gerçeğe dönüştür. Güzel Evimi dekore ederek oynayın.

Güzel Evim Rüyalarını Planla APK ücretsiz bir şekildi indirilen güzel bir ev tasarlama oyunudur. Bu oyun üzerinden 3 eşleştirme oyunu oynanır. Ardında kişiler istedikleri evi ortaya çıkarır. Villa, daire, konak gibi pek çok ev tasarlanabilir. Kişiler ev içerisinde yer alan her detayı kendine göre yapabilir.

Güzel Evim Rüyalarını Planla APK Özellikleri

Güzel Evim Rüyalarını Planla APK Android oyunu içerisinde pek çok ücretsiz tarz bulunmaktadır. Aynı zamanda çeşitli mobilya dekorasyonları da bulunur. Aynı zamanda oyun içerisindeki diğer komşuları ziyaret ederek onların evinden de fikir alınabilir. Ev tasarımı tamamen açık uçlu bir bağlayıcı oyunudur. Oyun içerisinde çeşitli takviyeler ile yüzlerce zorlayıcı eşleştirme oyunları vardır. Oyunlar kazanılarak çeşitli dekorasyonlar yapılabilir.

Kişiler evin hikayesini de tamamen kendisi üretir. Oyun içerisinde sadece ev tasarlanmaz. Aynı zamanda eşsiz ve eğlenceli karakterler de üretilir. Komşular ya da iyi arkadaşlar ile tanışılarak onların evi ziyaret edilebilir. Aynı zamanda oyun içerisinde tek bir ev değil birden fazla ev de isteğe göre tasarlanıp dekore edilebilir.

Güzel Evim Rüyalarını Planla APK Android indir

Dekore ettiğiniz ve herşeyi tasarlayabileceğiniz oyunda renkli eşleştirme bulmacasıyla birleştiren bir oyundur. Güzel Evim Rüyalarını Planla APK Android oyununda ev tasarımını çeşitli tarzlarda istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Çeşitli ev tasarımları, online sohbetler, arkadaşların evine ziyaret ve 3 eşleştirmeli bulmacalar sizleri bekliyor.

Güzel Evim – Rüyalarını Planla Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spacegame.homedesign&referrer=utm_source%3Dindirvip.com