Kaave Falı Falcı Bacı Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kaave Falı Falcı Bacı Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciDidilabs BV
  • DilTürkçe
  • Boyut78M
  • Versiyon2.0.30
Kaave Falı Falcı Bacı Apk indir

Kaave Falı Falcı Bacı Apk indir

Kaave Falı Falcı Bacı APK indir, ücretsiz Android Kahve falı, falcı bacı, tarot, melek kartları, astroloji, burçlar ve uzman yorumculardan fal yorumları var....

Kaave Falı Falcı Bacı APK indir, ücretsiz Android Kahve falı, falcı bacı, tarot, melek kartları, astroloji, burçlar ve uzman yorumculardan fal yorumları var.

Kaave Falı Falcı Bacı APK daha çok kadınların kullandığı ama erkeklerin de her zaman merak ettiği ve telefonuna indirdiği uygulamadır. Bu uygulama IOS ve Andorid telefonlarına ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir. Kişiler fal baktırmak isterse genelde bu uygulamaları sıklıkla tercih eder.

Kaave Falı Falcı Bacı Ücretsiz mi Özellikleri

Kaave Falı Falcı Bacı APK Android ücretsiz indirildikten sonra ücretsiz bir şekilde her gün kişilere kahve falı baktırma hediyesi gelir. Fakat hediye edilen kahve falı genelde sanal kişiler üzerinden bakılır. Gerçek kişilere ve kahve falında uzman olan kişilere baktırabilmek için bu uygulamaya belirli bir miktar para ödemek gerekir. Para ödemek istemeyen kişiler ise uygulama içerisinde jeton biriktirmelidir.

Kaave Falı Falcı Bacı ücretsiz Örneğin uygulama içinden video izlenerek jeton kazanılabilir. Bu jetonlar birikerek belirli bir seviyeye geldiği zaman kahve falında uzman olan gerçek kişilere fal baktırılabilmektedir. Aynı zamanda uygulamada sadece kahve falı da bakılmaz. Dileyen kişiler tarot falı gibi farklı fal deneyimlerine de başvurabilir. Jeton biriktirmeyi beklemek istemeyenler ise direkt olarak jeton alabilir.

Kaave Falı Falcı Bacı APK Android indir

Gerçek uzman yorumcular tarafından kahve falı yorumcularıyla birlikte deneyimli kahve falı yorumları, tarot kartları, astroloji yorumları ve daha fazlasını bulabilirsiniz. Kaave Falı Falcı Bacı APK Android mobil uygulamasını ücretsiz Android telefon ve tabletlerinize indirerek mistik dünyanın kapılarını açabilirsiniz.

Kaave Falı Falcı Bacı Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.didilabs.kaavefali&referrer=utm_source%3Dindirvip.com