Kelime Gezmece Klasik Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kelime Gezmece Klasik Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciUnico Studio
  • DilTürkçe
  • Boyut96.2 MB
  • Versiyon4.3.1
Kelime Gezmece Klasik Apk indir

Kelime Gezmece Klasik Apk indir

Kelime Gezmece Klasik APK indir, Android kelime bulmaca oyunu cevaplarıyla klasik sözcük arama oyunudur. Kelime Gezmece oyununu müzikler eşliğinde oynayın. Kelime Gezmece Klasik...

Kelime Gezmece Klasik APK indir, Android kelime bulmaca oyunu cevaplarıyla klasik sözcük arama oyunudur. Kelime Gezmece oyununu müzikler eşliğinde oynayın.

Kelime Gezmece Klasik APK anagram bir kelime oyunudur. Geleneksel müzik eşliğinde kelime oyunu oynamayı seven kişilerin eğlenerek oynayabileceği bir oyundur. Android işletim sistemi üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilerek oynana bilir. Ara yüzü Türkçe olduğu için küçük büyük herkes tarafından oynanır. Kelime oyunu hafıza güçlendirme ve zihin geliştirme için birebirdir.

Kelime Gezmece Klasik Oyunu Cevapları ve Oynanışı

Kelime Gezmece Klasik APK Android oyunu bilemediğiniz soruların cevaplarıyla en eğlenceli kelime avı ve kelime oyunları arasında yer alır. Oyun internetsiz bir şekilde oynanabilir. Kişilere yeni kelime öğretmek için tasarlanmış ve zorlu kelimeler de bulun maktadır. Her şehre ait olan en güzel manzaralar ve mekanlara ait tasarımlar ve temalar yer alır. Basit bir ara yüzü vardır ve tamamen kullanıcı dostudur.

Oyun içerisinde yer alan tüm kelimelerin anlamına yine uygulama içerisinden bakılabilir. Bu sayede kelime dağarcığı geliştirilmiş olur. Oyun oynanırken şehirlere ait bölümler tamamlandıkça seyahat pulları toplanmış olur. Bu şekilde oyunun en büyük amacı da bitirilmiş olacaktır. Uygulamada harf oyunlar da yer almaktadır.

Kelime Gezmece Klasik APK Android indir

Kelime oyunlarıyla beraber zihninizi geliştirme ve hafızanızı güçlendirmek için internetsiz oynayabilirsiniz. Kelime Gezmece Klasik APK Android oyunu sözcük ve kelime bulmaca oyunlarından oluşmaktadır. Çeşitli zeka ve bilgi testleri oyun içerisinde yer almaktadır. Kelime Gezmece APK indirmek isteyenler için buraya tıklayarak Kelime Gezmece APK Android oyununun ilk versiyonunu ücretsiz indirebilirsiniz.

Kelime Gezmece Klasik Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigstarkids.wordtravelturkishclassic&referrer=utm_source%3Dindirvip.com