King Rıfkı Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

King Rıfkı Apk indir
King Rıfkı Apk indir

King Rıfkı Apk indir

King & Rıfkı APK indir, Android reklamsız ve en iyi oyun deneyim sunan sesli sohbet oyunudur. King & Rıfkı kağıt oyunu oynarken sesli...

King & Rıfkı APK indir, Android reklamsız ve en iyi oyun deneyim sunan sesli sohbet oyunudur. King & Rıfkı kağıt oyunu oynarken sesli sohbet ve arkadaşlık var.

King & Rıfkı APK özellikle öğrenciler arasında sıklıkla oynanan King & Rıfkı oyununun uygulamaya getirilmiş halidir. Bu oyunu oynamak için 4 kişiye gerek vardır. Aynı zamanda 52 kartlık briç destesi aracılığıyla oynanmaktadır. Oyun içerisinde yer alan farklı kurallar ile batan ve çıkan kişiler belirlenir. Batan kişiler oyundan elenirken çıkan kişi oyunun birincisi olacaktır.

King & Rıfkı Oyunu Nasıl Oynanır?

King & Rıfkı APK Anka Mobile Division tarafından geliştirilmiştir. Bu oyun Android işletim sistemi olan cihazlar için geliştirilmiştir. Play Store içerisinde kağıt oyunları kategorisinde yer almaktadır. Ücretsiz bir şekilde indirilir. Aynı zamanda uygulama içerisinde herhangi bir satın alım bulunmadığı için tercih edilir. Boyutu 5,6M olduğu için telefonun içerisinde bu kadar boş alan olmalıdır.

Aynı zamanda Android yazılımının 3.0 ve üzeri olması gerekir. Eski telefonlarda ve eski sürümlerde indirilebilen bir oyun değildir. Dili Türkçe olduğu için King % Rıfkı oyununu bilen herkesin rahat bir şekilde oynayacağı oyundur. Özellikle çocuklar için çok ideal bir oyundur.

King & Rıfkı oyunu kuralları amacınız; koz kağıt oyunlarında en fazla eli kazanmak ve ceza oyunlarında en az cezayı alarak en fazla puanı kazanmak olacaktır. Oyun 20 elden oluşuyor ve oynanıyor. Her oyuncunun 2 defa koz ve 3 kere ceza yapma puanı bulunmaktadır. Kozlarda bir kısıtlamanın bulunmadığı oyunda diğer oyunlarda 2 defa söyleme hakkı bulunmaktadır.

King & Rıfkı APK Android indir

King & Rıfkı APK Android oyunu ücretsiz ve en iyi oyun deneyimi sunmak için yılların tecrübesi ile tasarlanmış bir oyundur. Hem oyunu oynayabilir hemde mesaj yazabiir ve sesli aramalar yapabilirsiniz. King & Rıfkı APK Android oyun dünyası içerisinde ister telefon, tablet ve dilerseniz bilgisayar üzerinden taş/kağıt oyununu oynayabilirsiniz.

King & Rıfkı Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.gamyun.android.king&referrer=utm_source%3Dindirvip.com