KralSpor Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

KralSpor Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciESH Medya Grup
  • DilTürkçe
  • Boyut10 MB
  • Versiyon2.0.6

KralSpor Apk indir

KralSpor Canlı Maç izle APK indir, en son dakika spor haberleri, canlı maç izleme, puan durumu ve fikstür vardır. KralSpor canlı maç sonuçları...

KralSpor Canlı Maç izle APK indir, en son dakika spor haberleri, canlı maç izleme, puan durumu ve fikstür vardır. KralSpor canlı maç sonuçları ve izleme vardır.

KralSpor Canlı Maç izle APK Android işletim sistemine sahip olan kişilerin Google Play Store üzerinden indirebileceği bir uygulamadır. Bu uygulama üzerinden kişiler çeşitli spor haberlerine ulaşabilmektedir. Sadece spor haberleri değil aynı zamanda maçlar da canlı yayın olarak izlenebilir. Bu uygulama Play Store’da dergi kategorisi arasında yer almaktadır. İçeriğindeki spor haberleri sürekli olarak güncellenir ve en doğru haber kanallarından alınan spor haberleri paylaşılır. Bu sayede güncel ve doğru spor haberi okumak isteyen kişilerin cihazlarında mutlaka bulunması gereken bir uygulamadır.

KralSpor Canlı Maç İzleme Özellikleri

KralSpor Canlı Maç izle APK ücretsiz bir şekilde cihazlara indirilebilir. Aynı zamanda uygulama içerisinde de herhangi ekstra bir ücret talep edilmemektedir. En sonra haberlerin ilk olarak düştüğü uygulamalardan biridir. Ara yüzü basit olduğu için 7’den 70’e herkesin kolay bir şekilde kullandığı bir aplikasyondur. Boyutu 4,0M olduğu için cihaz içerisinde çok fazla yer kaplamaz. Cihaza yükleyebilmek için işletim sisteminin yazılımı en az 4.0 olmalıdır. Bu sebeple eski telefona ya da eski yazılım güncellemesine sahip olan kişiler bu uygulamadan faydalanamaz.

KralSpor APK Android indir

Süper lig puan durumu, fikstürü ve canlı maçları ücretsiz izleme keyfine varabilirsiniz. KralSpor Canlı Maç izle APK Android uygulaması sizlere son dakika spor haberleri, foto galeri, puan durumu ve canlı maç sonuçlarını anlık olarak takip edebilirsiniz. Tutmuş olduğunuz futbol takımının bildirimlerini açarak ilk siz haberdar olabilirsiniz.