Mortal Kombat Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Mortal Kombat Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciWarner Bros. Uluslararası Şirketler
  • Dilİngilizce
  • Boyut983.0 MB
  • Versiyon3.7.1
Mortal Kombat Apk indir

Mortal Kombat Apk indir

Mortal Kombat APK indir, son sürüm Android dövüş oyununda 3’e 3 savaşlar yapın. Mortal Kombat çok oyunculu multiplayer modu ile gerçek savaşçılarla karşılaşın....

Mortal Kombat APK indir, son sürüm Android dövüş oyununda 3’e 3 savaşlar yapın. Mortal Kombat çok oyunculu multiplayer modu ile gerçek savaşçılarla karşılaşın.

Mortal Kombat APK Andorid için geliştirilmiş sürümü de mevcut olan bir dövüş oyunudur. Mortal Kombat oyunu daha önceden konsol ve bilgisayar üzerinden oynanan bir oyundu son dönemlerde ise mobil cihazlar için geliştirilmiştir.

MORTAL KOMBAT Oyun Özellikleri

MORTAL KOMBAT APK şiddet ve kan barındıran bir oyun olduğu için 17 yaş ve üzeri oyuncular için uygundur. 17 yaşından küçük olan kişilere bu oyun önerilmemektedir. Mortal Kombat hem IOS hem de Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde oynanabilmektedir. Oyun içerisinde daha da güçlenebilmek ve yükselebilmek için bazı özellikler satın alınabilir. Fakat kişiler bu özelliklere para vermeden de ulaşabilir. Bu oyunu tam performansla oynamak için cihazın 1.0 GB RAM ve üzerine sahip olması gerekmektedir.

Oyun içerisinde Scorpion, Raiden, Sub Zero gibi çeşitli ünlü karakterler bulunmaktadır. Bu karakterlerin hikayeleri ise birbirinden farklıdır. Mortal Kombat oyununda kemik kırılma sesi, dövüş efektleri gibi çeşitli grafikler bulunmaktadır. Aynı zamanda karakterlerin her birinin sahip olduğu yetenekler de oldukça etkileyici bir durumdur.

Mortal Kombat APK Android indir

En sevilen dövüş oyunları arasında yer alan Mortal Kombat APK Android oyununu çok oyunculu (multiplayer) modunda oynayabilirsiniz. MK11 karakterlerinin bulunduğu oyun içerisinde savaşçınızı güçlendirebilirsiniz. Çeşitli savaşçı karakterleri keşfedebilir ve görevleri tamamlarken ödüller kazanabilirsiniz.

Mortal Kombat Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wb.goog.mkx&referrer=utm_source%3Dindirvip.com