Paint by Number Boyama Oyunu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Paint by Number Boyama Oyunu Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciBetter Life - Color and Draw
  • DilTürkçe
  • Boyut61.2 MB
  • Versiyon3.5.8
Paint by Number Boyama Oyunu Apk indir

Paint by Number Boyama Oyunu Apk indir

Paint by Number Boyama Oyunu APK indir, Android numaralarla boyama oyununda sanat eserlerini boyayın. Pain by Number resim puzzle oyunu boyama kitabı var....

Paint by Number Boyama Oyunu APK indir, Android numaralarla boyama oyununda sanat eserlerini boyayın. Pain by Number resim puzzle oyunu boyama kitabı var.

Paint by Number Boyama Oyunu APK telefon ya da tablet üzerinden boya yapma uygulamasıdır. Android işletim sistemi olan tablet ya da telefonlarda oynanan bir oyundur. Kişiler boş zamanlarında ya da dinlenmek istedikleri zaman boya yaparak zaman geçirebilir. Sadece boş zamanlarda da değil kişiler rahatlamak ya da meditasyon yapmak için de boyamaya başvurur. Boyama sadece çocuklara özel değil büyükler de bu hobiyle zaman geçirir.

Paint by Number Boyama Oyunu Özellikleri

Paint by Number Boyama Oyunu APK Android telefon ve tablette bir ekran üzerinde getirilen resme yapılan boyama uygulamasıdır. Kişiler uygulamada yer alan yüzlerce resim arasından birini seçer. Burada sayılar ile gösterilen kısımlar istenen renklere boyanır. Boyama bittikten sonra ortaya çıkan resmin ekran görüntüsü alınarak da kullanılabilir.

Oyun içerisinde çok çeşitli kategori vardır. Karakter, hayvani popüleri mandala gibi çeşitli resimlere ayrılmıştır. Uygulamanın çok basit bir ara yüzü vardır. Boyama resminin alt kısmında yer alan palet renkleri bulunur. Boyama yapmak için de bu renkleri seçtikten sonra ekrana tıklamak yeterlidir. Türkçe dil desteği de olduğu için istenen kategoriler çabuk bulunur.

Paint by Number Boyama Oyunu APK Android indir

Oyun içerisinde hayvanlar, özlü sözler, harfler, çiçekler, mandala, aşk ve puzzle gibi birden fazla kategori yer almaktadır. Paint by Number Boyama Oyunu APK Android oyununda özel boyama sayfaları, kitaplar, duvar kağıları ve muhteşem resimler yer almaktadır.

Paint by Number Boyama Oyunu Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=paint.by.number.pixel.art.coloring.drawing.puzzle&referrer=utm_source%3Dindirvip.com