Okey İnternetsiz Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Okey İnternetsiz Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciFuzzy Mobile Games
  • DilTürkçe
  • Boyut36.6 MB
  • Versiyon2.10.2
Okey İnternetsiz Apk indir

Okey İnternetsiz Apk indir

Okey İnternetsiz APK indir, Android okey oyunu zengin görsel efektleri ve yapay zekasıyla ücretsiz oynanış sunuyor. Okey internetsiz cihaza karşı indir oyna. Okey...

Okey İnternetsiz APK indir, Android okey oyunu zengin görsel efektleri ve yapay zekasıyla ücretsiz oynanış sunuyor. Okey internetsiz cihaza karşı indir oyna.

Okey İnternetsiz APK internet olmadan tamamen yapay zekalarla oynanan bir oyundur. Okey oyunu gerçek hayatta 4 kişilik oynanan bir şans ve taktik oyunudur. Bu oyunda taşlar dağıtılır ve kişinin elinde taş kalmayana kadar dizilir. Tüm taşlar dizildikten sonra son kalan taş ortaya bırakılır ve kazanılır. Aynı zamanda her taş yerine geçen joker de bulunmaktadır. Bu joker taşı da kimin şansına gelirse o kullanır.

Okey İnternetsiz Özellikleri

Okey İnternetsiz APK gerçek hayatta oynanan okey oyununun telefon ya da tabletlere uyarlanmış halidir. Bu oyunun internetli olan versiyonu da vardır. İnternetli versiyonunda herkes gerçek kişidir ve internet bağlantısı olmadan oynanmaz. Aynı zamanda oyun içi para kazanılarak çok daha zor seviyelerde ve yüksek paralarda oynanma şansı kazanılır. Aynı zamanda parayı kaybetme durumu da mevcuttur.

İnternetsiz olan okey oyununda tamamen yapay zekalarla oynandığı için herhangi bir ödül durumu yoktur. Bununla birlikte istendiği zaman oyundan çıkıp girilebilir. Kişiler kendi seviyelere uygun olan modlarda yapay zeka seçerek okey oynama keyfini çıkarabilir.

Okey İnternetsiz APK Android indir

Birçoğumuz okey oyununu çevirimiçi oynamak yerine çevirimdışı oynamayı tercih etmekteyiz. Okey İnternetsiz APK Android okey oyununu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip offline olarak oynayabilirsiniz. Herkese iyi eğlenceler dilerim. Cihazınıza indirdikten sonra internet bağlantısına ihtiyaç duymadan ücretsiz bir şekilde Android / iOS cihazı sistemine karşı oynayabilirsiniz.

Okey İnternetsiz Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hyilmaz.okey&referrer=utm_source%3Dindirvip.com