4shared Desktop İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

4shared Desktop

4shared Desktop

4shared Desktop indir, Windows 10 4shared Desktop Türkçe dosya indirme programıdır. 4shared Desktop çoklu masaüstü dosya indirme ve yükleme programı. 4shared Desktop programını...

4shared Desktop indir, Windows 10 4shared Desktop Türkçe dosya indirme programıdır. 4shared Desktop çoklu masaüstü dosya indirme ve yükleme programı.

4shared Desktop programını sitemizden ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Değerli kullanıcılarımız programın ne işe yaradığından aşadaki tanıtım yazımızda okuyabilirsiniz. Tamamen sitemizden indirmek ücretsiz ve kolay işlemler içermektedir.

4shared Desktop Windows 10 indir

4shared Desktop çevirimiçi ve kolayca erişim içeren dosya indirme transfer programıdır. Fotoğraflarınızı,videolarınızı, belgeleriniz, müzikleriniz için ücretsiz 10 GB alan sunmaktadır. Yedekleme işlemini de bilgisayarınıza yapabilirsiniz. Tüm windows işletim sistemlerinde aktif olarak çalışabilmektedir. Programı ddaha iyi kullanım açısından eğer bir kullanıcı adınız yoksa hemen bir tane kullanıcı oluşturabilirsiniz. Kolay veri klasörü oluşturma ve hesabınızdan dosya indirme yükleme işini kolaylaştırır.

Bir çok kişiyle içerik paylaşımı bir veya birden çok öğe için şifre koruması dahil olmak üzere paylaşımı kolaylaştırır ve daha güvenli hala getirmektedir. Program güncel ve otomatik sekronizasyonu destekleyerek çalışma işlevine sahiptir. 4shared Desktop Windows 10 ayarlamaları en üst seviyede düzenleme imkanı sağlayarak programı istediğiniz şekilde ayarlama düzenleme yapabilirsiniz. Değişik parametreleri yüklemenize de yardımcı olacak bant genişliğine sahiptir.

4shared Desktop Dosya indirme Programı Özellikleri

  • Programı otomatik güncelleyerek daha çok özellik sunar.
  • Ücretsiz indirebilirsiniz.
  • Bir çok dosyanızı saklayabilir paylaşabilirsiniz.
  • İçerik paylaşımı ve içerik indirme çok basittir.
  • Kolay bir kullanıma sahiptir.
  • Dosya indirir ve yüklemeyi en hızlı şekilde yapar.
  • Windows işletim sistemlerinde sorunsuz çalışır.

4shared Desktop Programı Nasıl Kullanılır Video Anlatımı

Değerli kullanıcılarımız aşağıdaki videoyu mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum çünkü izlediğiniz zaman programın özelliklerinden haberdar olacaksınız ve programın ne işe yaradığını ve kullanımını daha iyi bileceksiniz. İyi günlerde kullanmanız dileklerimle..

  • 4shared desktop
  • 4shared desktop indir
  • 4shared desktop windows 10 indir