Parallel Space – 32bit Support Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Parallel Space – 32bit Support Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciLBE Tech
  • Dilİngilizce
  • Boyut9.7 MB
  • Versiyon1.0.3010
Parallel Space – 32bit Support Apk indir

Parallel Space – 32bit Support Apk indir

Parallel Space – 32bit Support APK indir, Android eski 32-bit Unity oyunlarını Parallel Space – 32bit Support APK indirip çalıştırmanızda yardımcı olur. Parallel...

Parallel Space – 32bit Support APK indir, Android eski 32-bit Unity oyunlarını Parallel Space – 32bit Support APK indirip çalıştırmanızda yardımcı olur.

Parallel Space- 32bit Support APK 2005’ten beri Android işletim sisteminde kullanılan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde aynı anda birden fazla hesap birleştirilebilir. Bu özellik bazı platformlarda kullanılır. Örneğin Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya platformları birbirleriyle birleştirilerek aynı hesap üzerinden takip edilebilir. Fakat Whatsapp gibi çok sıklıkla kullanılan ama birleştirme özelliği olmayan uygulamalarda kullanılmaz.

Parallel Space- 32bit Support APK Özellikleri

Parallel Space- 32bit Support APK sadece sosyal medya platformlarını değil aynı zamanda oyunların da aynı anda kullanılmasına yardımcı olur. 9.7 MB yer kaplayan bu uygulama sayesinde kişiler uygulamarını daha kolay bir şekilde kullanabilmektedir. Parallel Space- 32bit Support APK aynı zamanda Uzaylı oyunları, Atari Oyunları ve Android oyunlar kategorisinde yer almaktadır.

Bu uygulama genelde ailelerin çocuklarının tabletten daha güzel ve kaliteli zaman geçirmeleri için kullanılır. Güvenilir de bir uygulama olduğu için aileler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Ücretsiz bir şekilde indirilebilen bu uygulamada aynı zamanda kullanım sırasında da ek bir ücret talep edilmez.

Parallel Space- 32bit Support APK Android indir

Eski sürüme sahip olan Android oyunlarını oynamanıza ve uygulamaları açmanızı sağlamaktadır. Parallel Space için bir eklenti olan ve uyumluluk sorunları düzeltilen uygulamadır. Parallel Space – 32bit Support APK Android uygulaması Android telefon ve tabletlere ücretsiz indirebilirsiniz. Tek bir cihazda aynı anda birden fazla sosyal ağ ve oyun uygulaması açmanız için geliştirilmiştir.

Parallel Space – 32bit Support Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lbe.parallel.intl.arm32&referrer=utm_source%3Dindirvip.com