Pi Network Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Pi Network Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciSocialChain
  • DilTürkçe
  • Boyut35.1 MB
  • Versiyon1.33.0

Pi Network Apk indir

Pi Network APK indir, Android App Pi ağı Pi coini kazanmanızı sağlamaktadır. Pi Network APK ile Pi varlıklarınıza erişmenizi ve cüzdanınıza ulaşmanızı sağlar....

Pi Network APK indir, Android App Pi ağı Pi coini kazanmanızı sağlamaktadır. Pi Network APK ile Pi varlıklarınıza erişmenizi ve cüzdanınıza ulaşmanızı sağlar.

Pi Network APK özellikle kripto ve sanal para ile ilgilenen kişilerin telefonunda indirilen bir uygulamadır. Pi şu an piyasaya girebilmek için onay bekleyen sanal bir paradır. Piyasaya girebilmesi için yeterli miktarda kitleye ulaşması gerekir. Aynı zamanda bu kitleler Pi parası üzerinden madencilik yapmalıdır. Kişiler ne kadar uzun süre madencilik yaparsa o kadar fazla Pi kazanır. Piyasaya girdiği zaman da gerçek paraya dönüştürülerek para kazanılmış olur.

Pi Network Özellikleri

Pi Network APK, Pi madenciliği yapabilmek için oluşturulmuş bir aplikasyondur. Hem İOS hem de Android işletim sistemine ait olan cihazlar aracılığıyla uygulama indirilebilir. Gerekli güvenlik seçenekleri girildikten sonra madencilik yapılmaya başlanır. Madencilik yapmak için ekstra bir şey yapmaya gerek yoktur. Uygulama ne kadar süre telefonda indirilmiş bir şekilde durursa o kadar fazla Pi kazanılır.

Aynı zamanda kişiler listelerinde bulunan başka arkadaşlarını da uygulamaya davet edebilir. Referans linki üzerinden kaydolan her kişi için ekstra Pi kazanılmış olur. Gün içerisinde 1 kere uygulamaya girip madencilik yapmaya devam Pİ kazanmak için etmek yeterli olacaktır.

Pi Network APK Android App indir

Pi Network yeni bir dijital para birimidir. Pi coini ile cüzdan yönetiminizi gerçekleştirebilir ve bu ağda Pi coini kazanma fırsatını yakalayabilirsiniz. Minimum pil gücü tüketen Pi Network APK Android App ücretsiz olarak Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz.

Pi Network Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.blockchainvault&referrer=utm_source%3Dindirvip.com