Proton iptv Pro2 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Proton iptv Pro2 Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciProton-iptv
  • Dilİngilizce
  • Boyut50.0 MB
  • Versiyon1.0
Proton iptv Pro2 Apk indir

Proton iptv Pro2 Apk indir

Proton Iptv Pro2 APK indir, Android canlı maç izleme uygulamasıdır. Ücretsiz canlı maç, dizi ve filmleri Proton Iptv Pro2 APK indirip HD kalitede...

Proton Iptv Pro2 APK indir, Android canlı maç izleme uygulamasıdır. Ücretsiz canlı maç, dizi ve filmleri Proton Iptv Pro2 APK indirip HD kalitede izleyin.

Proton Iptv Pro2 APK canlı maç izleme uygulaması içerisinde pek çok televizyon kanalını barındıran bir uygulamadır. Çocuk kanallarından spor kanallarına kadar her türlü kitleye uyum sağlayacak kanallar bulunmaktadır. Google Play Store üzerinden indirerek akıllı cihazlardan bu kanallara ulaşmak mümkündür. Aynı zamanda spor severler için maçlar canlı yayın olarak izlenebilir. Tüm kanallar ücretsiz bir şekilde izlenebilir.

Proton Iptv Pro2 APK Özellikleri

Proton Iptv Pro2 APK canlı maç izlemeyi yüksek çözünürlüğe sahip bir uygulama olduğu için pek çok kişi tarafından tercih edilir. Internet hızını azaltmayan kesintisiz bir şekilde tüm kanalları sunar. Kişiler tüm kategorileri canlı izleyebilir. Kişiler kendi tarzlarına göre her türlü sinemayı da HD bir şekilde izleyebilir. Farklı cihazlar üzerinden de kullanılabilen bu uygulama hiçbir şekilde sorun çıkarmaz.

Ara yüzü basit olduğu için her yaştan insana uyum sağlar. Kurulum sonrasında direkt olarak aktif hale getirilir. Ayarlar kısmından ise kişiselleştirilebilir. Kişiler hangi kategoriyi izlemek istiyorsa ona göre seçim de yapabilirler. Televizyon izlemenin dışında önceden yayınlanmış olan filmler de izlene bilir.

Proton iptv Pro2 APK  indir Android Canlı Maç izle

HD kalitede Bein Sports kanallarından canlı maç izleme, film, dizi ve TV şovları izleyebilirsiniz. TivibuSpor, Exxen TV, çeşitli TV programları ve canlı yayınları takip edebilirsiniz. Proton Iptv Pro2 APK Android canlı maç izleme uygulamasını Android telefon ve tabletlerinize APK App dosyasını indirebilirsiniz.