QR ve Barkod Okuyucu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

QR ve Barkod Okuyucu Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGamma Play
  • DilTürkçe
  • Boyut9.5 MB
  • Versiyon2.2.41
QR ve Barkod Okuyucu Apk indir

QR ve Barkod Okuyucu Apk indir

QR ve Barkod Okuyucu APK indir, Android App ücretsiz en hızlı QR / barkod okuyucudur. Butona basarak fotoğraf çekin ve basitçe QR kodu...

QR ve Barkod Okuyucu APK indir, Android App ücretsiz en hızlı QR / barkod okuyucudur. Butona basarak fotoğraf çekin ve basitçe QR kodu taratarak okudun.

QR ve Barkod Okuyucu APK sayesinde gerçek hayatta bulunan barkod ve kare kodları kolay bir şekilde taratılıp okutulabilmektedir. Pek çok çeşitli üründe, uygulamada yer alan barkod ve kare kodları bu uygulama üzerinden okunur. Okutulan barkod hakkında her türlü bilgiye ulaşılabilir. Örneğin bir ürünün kare kodu okutuluyorsa o ürün hakkında fiyat bilgisi gibi çeşitli bilgilere ulaşıla bilir.

QR ve Barkod Okuyucu APK Özellikleri

QR ve Barkod Okuyucu APK kullanabilmek için telefonun kamerası olmalıdır. Uygulamanın ara yüzü sayesinde el hareketleri ile kontrol edilebilmektedir. Türkçe dili olan bir uygulama olduğu için kolay anlaşılırdır. Google Play Store üzerinden ücretsiz indirilebilen bir uygulamadır. Her yaş için uygun bir içeriğe sahiptir.

Uygulama içerisinde herhangi ekstra bir ücret talep edilmez. Yüklemek için cihazın 2.3.3 güncellemesinin üzerinde olması gerekir. Aynı zamanda cihazda 6.2M’lik boş bir alan bulunmalıdır. Çok az veri tükettiği için sıklıkla kullanılır. Hızlı bir şekilde yüklenebilen bu uygulamanın tek sorunu kodun gönderdiği linke basmak yerine yanlışlıkla gönderilen reklama basılabilir.

QR ve Barkod Okuyucu APK Android App indir

QR ve Barkod Okuyucu uygulaması sayesinde metin, URL, takvim, e-posta, konum, Wi-Fi ve otomatik şifre çözümleyici olarak çalıştırabilirsiniz. Ücretsiz QR ve Barkod Okuyucu APK Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz. Tüm barkod tiplerini okuyabilir ve çeşitli seçenekler sunmaktadır.

QR ve Barkod Okuyucu Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamma.scan&referrer=utm_source%3Dindirvip.com