Satranç Oyna Öğren Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Satranç Oyna Öğren Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciChess.com
  • DilTürkçe
  • Boyut51.6 MB
  • Versiyon4.5.2
Satranç Oyna Öğren Apk indir

Satranç Oyna Öğren Apk indir

Satranç · Oyna & Öğren APK indir, Android ücretsiz videolu taktiklerle satranç oynayın. Satranç oyna ve öğren oyununda 50.000’den fazla taktik ve bulmaca...

Satranç · Oyna & Öğren APK indir, Android ücretsiz videolu taktiklerle satranç oynayın. Satranç oyna ve öğren oyununda 50.000’den fazla taktik ve bulmaca çöz.

Satranç · Oyna & Öğren APK Android cihazlara ücretsiz olarak indirilen ve çevrim dışı da oynana bilen geleneksel satranç oyunudur. Satranç günlük hayatta düşünmeyi destekleyen ve strateji geliştirmeye yarayan aynı zamanda beyin kanallarını yorarak çalıştıran bir oyundur. Şu an ise mobil cihazlar üzerinden satranç oynana bilir.

Satranç · Oyna & Öğren APK Özellikler

Satranç · Oyna & Öğren APK Android oyunu sadece oynamaya yönelik değildir. Aynı zamanda satranç oynamayı hiç bilmeyen ve en baştan öğrenecek olan kişiler de bu uygulamayı indirebilir. Uygulamada satranca dair olan her şey en detaylı şekilde anlatılmaktadır. Anlatım bittikten sonra en kolay seviyeden başlanır.

Satranç oynayacak kişinin karşısında yapay zeka vardır. En kolay seviyeden başlatılarak zamanla bu seviye artırılır. Bu sayede uygulama üzerinden her satranç taktiği öğrenilmiş ve oynanmış olur. Kişiler zorluk derecesini istediği gibi değiştire bilir. Bu uygulamayı sadece satrancı bilmeyenler değil aynı zamanda bilenler de sıklıkla oynamaktadır. Eğitim aşamasını atlayarak direkt olarak istenen zorlukta satranç oynanabilir.

Satranç Oyna Öğren APK Android indir

Satranç oyununu oynarken hem öğrenmenize hemde oynamanıza yardımcı olmaktadır. Oynarken arkadaşlar edinin ve arkadaşlarınızla mesajlaşın. Satranç · Oyna & Öğren APK Android oyunu içerisinde 20’den fazla tema, taşlar ve satranç tahtaları bulunmaktadır. Çevirimiçi oynayabileceğiniz gibi detaylı performans istatistikleri ve puanlarıda yer almaktadır.

Satranç Oyna Öğren Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chess&referrer=utm_source%3Dindirvip.com