Seçim Oyunu 2 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Seçim Oyunu 2 Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciYeti Game Studio
  • DilTürkçe
  • Boyut286.1 MB
  • Versiyon1.4.0
Seçim Oyunu 2 Apk indir

Seçim Oyunu 2 Apk indir

Seçim Oyunu 2 APK Android oyun indir, size özel karakterinizi, sevdiğiniz partiyi ve liderinizi seçerek partinizi kurun. Seçim oyununda ittifak kur oy topla....

Seçim Oyunu 2 APK Android oyun indir, size özel karakterinizi, sevdiğiniz partiyi ve liderinizi seçerek partinizi kurun. Seçim oyununda ittifak kur oy topla.

Seçim Oyunu 2 APK dünya ülkelerinde ya da Türkiye’de iktidara gelmek için oynanan bir simülasyon oyunudur. Kişiler sevdikleri lideri ve partiyi seçer. Hatta dilerlerse kendilerine özel bir parti de kurabilir.

Seçim arabaları ile diğer rakiplerin önüne geçilir. Türkiye’yi gezerek çeşitli etkinlikler ve mitingler hazırlanır. TV programları üzerinden seçmenlerin dikkatini çekmek amaçlı programlar sunulur ve oy toplanma hedeflenir. Aynı zamanda ittifaklar da kurularak politikalar belirlenir. Kişiler iktidar olarak meclis kanunlarını kendine göre düzenler ve şehirleri, ülkeyi tamamen geliştirebilir.

Seçim Oyunu 2 APK Özellikleri

Seçim Oyunu 2 APK içerisinde göz alıcı 3D grafikler yer almaktadır. Gerçekçi ve akıcı araç kontrolleri bulunmaktadır. Oyun içerisinde 10 farklı parti aracı seçeneği vardır. Bu araçlar seçeneklerinden birisi seçilerek gerekli süslemeler yapılır. Aynı zamanda araç yola çıktığı zaman istenen müzikler de belirlenir. Oyun içinde 5 farklı zorluk derecesi bulunmaktadır. Şehirlerin nüfusuna göre de zorluk derecesi belirlenir. Türkçe dil desteği bulunan bu oyun içerisinde 7 farklı mod da yer almaktadır.

Seçim Oyunu APK Android indir

En popüler seçim yarışması oyununda harika görseller ve 3D grafikleriyle dikkat çekmeyi başarmıştır. Sevdiğiniz partiden bir lider seçerek kendi karakterinizi oluşturabilirsiniz. Türkiye’yi gezerek mitingler yaptığınız Seçim Oyunu 2 APK Android oyununda TV programlarına da katılabilirsiniz. İktidar olabilmek için meclisteki kanunları belirleyebilir ve ülkenin sorunlarını çözebilmek için çalışabilirsiniz.

Seçim Oyunu 2 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.yetigames.secimoyunu2&referrer=utm_source%3Dindirvip.com