Smart Switch Mobile Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Smart Switch Mobile Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciSamsung Electronics Co., Ltd.
  • Dilİngilizce
  • Boyut24.3 MB
  • Versiyon9.5.03.0
Smart Switch Mobile Apk indir

Smart Switch Mobile Apk indir

Smart Switch Mobile APK indir, Android Samsung Galaxy cihazlarda kablosuz dosya transferi yapın. Smart Switch fotoğraf ve müziklerinizi taşıma imkanı tanır. Smart switch...

Smart Switch Mobile APK indir, Android Samsung Galaxy cihazlarda kablosuz dosya transferi yapın. Smart Switch fotoğraf ve müziklerinizi taşıma imkanı tanır.

Smart switch mobile APK iki cihaz arasında veri transferi yapılacağı zaman kullanılan bir uygulamadır. Transfer dışında verilerin yedeklenmesi ve geri yüklenebilmesi özellikleri de bulunmaktadır. Aynı zamanda cihaz içerisinde bulunan verileri de senkronize edebilir. Telefonun yazılım güncellemesini yapması da bir diğer özelliklerinden biridir. Smart switch uygulaması bilgisayar için smart switch mobile de telefonlar için kullanılmaktadır.

Smart Switch Mobile APK Özellikleri

Smart switch mobile APK genel olarak transfer işlemleridir. Özellikle çok önemli bilgiler taşıyan verileri aktarabilmek için kullanılması gereken bir uygulamadır. Yedekleme yapmasıyla birlikte transfer sırasında yanlışlıkla kaybolabilecek dosyaları tutar. Kişiler transfer sırasında hiçbir verisini kaybetmez.

Bu uygulama sayesinde çoklu medya verileri, indirilen uygulamalar ve kişisel veriler gibi pek çok veri kısa bir süre içerisinde gönderilir. Transfer edilecek olan verinin boyutuna göre gönderme işleminin süresi değişebilir. Telefon içerisinde yer alan bilgileri ve yeni gelen verileri yedekleyerek hiçbir zaman kaybolmamasına yardımcı olur. Windows, BlackBerry, Android ve İOS işletim sistemleri için kolay bir şekilde kullanılır.

Smart Switch Mobile APK Android indir

Smart Switch Mobile APK Android telefonuz içerisinde yer alan kişileriniz, fotoğraflarınızı, takvim, mesajlarınızı, müziklerinizi ve daha fazlasını Galaxy cihazınıza transfer edin. Smart Switch Mobile APK Android App ücretsiz indirip ayarlar kısmından Cloud ve hesaplar ve buradan Smart Switch uygulamasına dokunarak yapabilirsiniz. Ayrıca iOS cihazlardan Samsung Galaxy cihazınızada dosya transferlerini gerçekleştirebilirsiniz.

Smart Switch Mobile Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover&referrer=utm_source%3Dindirvip.com