Tavla Plus Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Tavla Plus Apk indir
Tavla Plus Apk indir

Tavla Plus Apk indir

Tavla Plus APK ücretsiz indir, Android cihazınızda online arkadaşlarınızla Facebook yada misafir girişi yaparak ücretsiz tavla oynayın ve bedava çip kazanın. Tavla Plus...

Tavla Plus APK ücretsiz indir, Android cihazınızda online arkadaşlarınızla Facebook yada misafir girişi yaparak ücretsiz tavla oynayın ve bedava çip kazanın.

Tavla Plus APK geleneksel Türk oyunu olan tavlanın uygulama haline getirilmiş şeklidir. Tavla 2 kişiyle oynan ve çeşitli kuralları olan şans ve strateji oyunudur. Zar atılarak oynanır. Zarlardan iyi sayı geldiği zaman kurallara uyacak şekilde iyi bir strateji yaparak rakipten önce kişinin elinde bulunan tüm taşları bitirmesi gerekir.

Tavla Plus Oyunu Nasıl Oynanır?

Tavla Plus APK Android oyunu online bir şekilde internet üzerinden oynanan bir oyundur. Bu uygulamada oyuncular internette yer alan ve bu uygulamayı indirmiş olan diğer gerçek kişilerle oynayabilir. Aynı zamanda kişi listesine ekledikleri arkadaşları ile de telefon ve internet üzerinden bu oyun oynanabilmektedir. Kişiler oyunu tek oturumluk ya da turnuva üzerinden oynayabilir.

Tavla Plus’a ücretsiz Facebook aracılığıyla oyun indirildiği zaman uygulamada yer alan arkadaş özelliği açılmaktadır. Bu özellik sayesinde Facebook arkadaşları ile oyun üzerinden ekleşerek ücretsiz tavla oynamak mümkün olur. Kişiler dilerse ismini ya da profilini vermeden misafir olarak da bu oyunu oynayabilir. Kişilerin başarısına göre oyun çip kazandırır. Bu çipler ise yeni oyunlarda kullanıla bilir.

Tavla Plus APK Android indir

Tek dokunuşla arkadaşlarınızla yada dünyanın dört bir yanından katılan oyuncularla birlikte tavla oynayabilirsiniz. Tavla Plus APK Android ücretsiz tavla oyunu oynarken sohbet edebilir ve her gün binlerce bedava çip kazanabilirsiniz. Misafir girişi veya Facebook giriş yaparak arkadaşlarınızın masasına giriş yaparak hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Tavla Plus Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=net.peakgames.mobile.android.tavlaplus.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com