TRT Keloğlan Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

TRT Keloğlan Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciTürkiye Radyo ve Televizyon Kurumu
  • DilTürkçe
  • Boyut25.5M
  • Versiyon1.5
TRT Keloğlan Apk indir

TRT Keloğlan Apk indir

TRT Keloğlan oyunu APK indir, Android çocuk oyununda kara vezir, Keloğlan ve arkadaşlarının beraberinde olduğu modern kültürü yansıtan çizgi film oyunudur. TRT Keloğlan...

TRT Keloğlan oyunu APK indir, Android çocuk oyununda kara vezir, Keloğlan ve arkadaşlarının beraberinde olduğu modern kültürü yansıtan çizgi film oyunudur.

TRT Keloğlan APK 8 yaşın üstünde olan her çocuk için uygun olan ve eğitici olan bir platform oyunudur. Android işletim sistemine sahip olan her tablette ya da telefonda indirilebilir. Bu uygulama içerisinde Keloğlan maceralarını konu alır. Bu çocuk oyunu reklamsızdır ve tamamen ücretsiz bir şekilde indirile bilir. Oyun içerisinde ekstra satın alımlar da yoktur.

TRT Keloğlan APK Özellikleri

TRT Keloğlan APK 8 yaşın ve üstünde olan çocukların mantık yürütme, strateji, el- göz koordinasyonu, problem, dikkat gibi kazanımlar için tasarlanan bir oyundur. Öğretmenler ve çocuk psikologları bu oyunu 8 yaşın üstünde olan her çocuğa önermektedir. Uygulama içerisinde rengarenk ve dikkat çekici grafikler yer almaktadır. Bu sayede çocuklar sıkılmadan öğrenme becerilerini artırabilir.

Oyunun amacı Keloğlan’ın dedesinin çalışmış olan teleport icadını geri almaya çalışmaktadır. Bunun için Keloğlan kara vezire ulaşmalıdır. Kara vezirin olduğu saraya ulaşabilmek için orman içerisinde uzun bir yol gitmelidir. Bu yolu en iyi şekilde tamamlayabilmek için de oyuncuya verilen çeşitli görevler yerine getirilmelidir.

TRT Keloğlan APK oyunu Android indir

Oyun içerisinde problem çözme, işlev yeteneğini tanımlama, strateji, mantık yürütme, dikkat ve eğitici çocuk oyunları yer almaktadır. TRT Keloğlan oyunu APK Android oyunu Android telefon ve tabletlerinize indirip 8 yaş ve üzeri çocukların oynayabileceği oyundur. Macera dolu çizgi film oyununda çocuklarınızın gelişmine katkıda bulunabilirsiniz.

TRT Keloğlan Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.trtcocuk.keloglan&referrer=utm_source%3Dindirvip.com