Vegas Gangsteri – mafia oyunu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Vegas Gangsteri – mafia oyunu Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut2.4GB
  • Versiyonv5.8.1c
Vegas Gangsteri – mafia oyunu Apk indir

Vegas Gangsteri – mafia oyunu Apk indir

Vegas Gangsteri – mafia oyunu APK indir, Android açık dünya oyununda çete savaşları gangster ve mafya kartelleriyle Vegas şehrinde savaştığınız oyundur. Vegas Gangsteri...

Vegas Gangsteri – mafia oyunu APK indir, Android açık dünya oyununda çete savaşları gangster ve mafya kartelleriyle Vegas şehrinde savaştığınız oyundur.

Vegas Gangsteri – mafia oyunu APK Gameloft tarafından geliştirilmiş olan bir aksiyon oyunudur. Sürekli olarak güncellendiği için aksiyonları hiçbir zaman bitmez. Google Play Store aracılığıyla Android işletim sistemine sahip olan tablet ya da telefonlarda oynanabilen bir oyundur. Oyunun içeriği genel olarak şehri ele geçirmek için gangster olmak ve diğer çetelerle çatışmaktır.

Vegas Gangsteri – mafia oyunu APK Özellikleri

Vegas Gangsteri- mafia oyunu APK Android oyunu içe Vegas şehrinin neredeyse içerisinde oynanıyor hissini vermektedir. Bu oyun diğer mafya oyunlarına göre çok daha farklı olarak geliştirilmiştir. Vegas içerisinde gangsterlere verilen görevler yerine getirilmelidir. Görevler içerisinde keskin nişancı, soygun yapma, katliam, su ve sokak yarışları ve bunun gibi aksiyonu çok yüksek etkinlikler yer almaktadır.

Oyun içerisinde silah olarak lav silahları ve Molotof kokteylleri gibi kendini diğer oyunlardan ayıran çeşitli araçlar vardır. Daha yüksek ve farklı silahları alabilmek için de görevler tamamlanmalıdır. Aynı zamanda beceriler de yükseltilmelidir. Beceriler yükseldikçe gelen farklı silahlar sayesinde şehrin başına geçen gangster olunabilir.

Vegas Gangsteri – mafia oyunu APK Android indir

Açık dünya oyununda aksiyon ve savaşın çok sayıda yer aldığı TPS görevlerinin bulunduğu oyundur. Farklı araç türleri, giysiyler, yarış mücadeleleri ve kartellerle savaşların olduğu bir oyundur. Vegas Gangsteri – mafia oyunu APK Android oyununu online oyuncularla birlikte oynayabilirsiniz. Suç çetelerinin ve silah ticaretinin oldukça fazla olduğu bu oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynayabilirsiniz.

Vegas Gangsteri – mafia oyunu Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftGGHM&referrer=utm_source%3Dindirvip.com