XMEye Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

XMEye Apk indir
  • Ücretsiz
  • Geliştiricihuangwanshui
  • DilTürkçe
  • Boyut53.9M
  • Versiyon1.6.3.6

XMEye Apk indir

XMEye APK indir, Android Türkçe kamera izleme uygulamasıdır. XMEye canlı görüntü izleme videosunu göstermek için geliştirilen ücretsiz uygulamadır. XMEye APK güvenlik amacıyla kurulan...

XMEye APK indir, Android Türkçe kamera izleme uygulamasıdır. XMEye canlı görüntü izleme videosunu göstermek için geliştirilen ücretsiz uygulamadır.

XMEye APK güvenlik amacıyla kurulan bir aplikasyondur. Bu uygulama sayesinde telefon ya da tablet üzerinden güvenlik kameraları kontrol edilebilmektedir. Android, IOS, Mac ve Windows gibi platformlar üzerinden ücretsiz bir şekilde indirilebilmektedir.

XMEye APK Özellikleri

XMEye APK Android Türkçe kamera izleme uygulaması üzerinden evde kurulan kameralar kontrol edilebilmektedir. Kişiler ev ya da iş yerine kamera sistemi kurar. Bu kamera sisteminin her türlü yansıması bu uygulamanın indirildiği cihaza yüklenir. Bu sayede evde ya da iş yerinde olan biten her durum telefon üzerinden kontrol edilebilmektedir. Bu aplikasyon sayesinde hem evdeki görüntüler izlenir hem de herhangi bir sorunda uzaktan müdahale edilebilir. Aynı zamanda basit ve sade bir ara yüze sahip olduğu için pek çok kullanıcı uygulamayı kolay bir şekilde ve istediği şekilde inceleyebilmektedir.

Kişiler evlerinden ne kadar uzakta olurlarsa olsunlar internete bağlı kaldıkları takdirde kameradan her görüntüye ulaşabilmektedir. Aynı zamanda XMEye Türkçe kamera izleme uygulaması üzerinden gelen görüntüler videoya çevrilebilmektedir. Bu videolar ise yine aplikasyon aracılığıyla arşivlenebilir. Zamana göre arşivlendiği sürece kişiler diledikleri görüntüye daha kolay ulaşabilir.

XMEye APK Android indir

IPC ve DVR için video izleme uygulaması Türkçe ve ücretsizdir. XMEye APK Android uygulaması bulut teknolojisini kullanarak görüntüyü akıllı telefon ve tabletlere yansıtır. İnternet bağlantınızın olmasıyla birlikte evinizi ve ofisinizi canlı olarak izleyebilme imkanı sunmaktadır. XMEye cihazın seri numarası ile kolay giriş yapabilir yada kullanıcı adı ve parolanızla giriş yapabilirsiniz.

XMEye Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobile.myeye&referrer=utm_source%3Dindirvip.com