YouTube for Android TV Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

YouTube for Android TV Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGoogle LLC
  • DilTürkçe
  • Boyut41.3M
  • Versiyon2.19.003
YouTube for Android TV Apk indir

YouTube for Android TV Apk indir

YouTube for Android TV APK indir, Android TV ve müzik dinleme uygulamasıdır. YouTube music ile 4K müzik videoları, filmler, fitness ve haberleri izleyin....

YouTube for Android TV APK indir, Android TV ve müzik dinleme uygulamasıdır. YouTube music ile 4K müzik videoları, filmler, fitness ve haberleri izleyin.

YouTube for Android TV APK Android cihazlar üzerinden ve Google Play Store’dan indirilebilen bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde çalma listelerine, mp3 müziklere, en trend ve en yeni videolara ulaşmak mümkündür. Ücretsiz bir şekilde indirilebilen bir uygulama olsa da müzikleri reklamsız bir şekilde indirebilmek için ve çeşitli özelliklerinden faydalanabilmek için ayda belirli bir ücret ödeyerek de ulaşılabilir.

YouTube for Android TV APK Özellikleri

YouTube for Android TV APK Android App uygulaması ara yüzü herkesin kolay bir şekilde kullanabilmesine yönelik olarak tasarlanmıştır. Aynı zamanda içerisinde gerekli olan tüm standart işlevleri de taşımaktadır. Her videoya ücretsiz bir şekilde ulaşabilmek adına tüm cihazlarda bulunması gereken bir aplikasyondur.

Artık sadece video izleme uygulaması olarak değil aynı zamanda video yükleme uygulaması olarak da kullanılmaktadır. Kişiler bu uygulamadan bir kanal açarak içerisine topluluk kurallarına aykırı olmayacak şekilde videolar yükleyebilir. Bu videolar dünyanın her yerinden izlenebildiği için bir süre sonra Youtube üzerinden para kazanılmaktadır. İzlenme ve takipçi sayılarının yüksek olması önemlidir.

YouTube for Android TV APK indir

4K videoların yer aldığı uygulama içerisinde müzik klipleri, programlar, fitness, filmler, oyun, eğitim ve programları takip edebilirsiniz. YouTube for Android TV APK Android uygulaması içerisinde sevdiğiniz kanallara abone olabilir ve size özel önerilere göz atabilirsiniz. Pek çok konudaki trend videoları takip ederek haberdar olabilirsiniz.

YouTube for Android TV Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.youtube.tv&referrer=utm_source%3Dindirvip.com