Zara Home Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Zara Home Apk indir

Zara Home Apk indir

Zara Home (APK) indir, Android online alışveriş uygulaması ile indirimli Zara ev ürünlerini satın alın. Zara Home öneriler ve keşfet kataloguyla alışveriş yap....

Zara Home (APK) indir, Android online alışveriş uygulaması ile indirimli Zara ev ürünlerini satın alın. Zara Home öneriler ve keşfet kataloguyla alışveriş yap.

Zara Home APK dünyaca ünlü olan Zara kıyafet markasının ev eşyalarını satan mağazasıdır. Zara’nın kıyafetlerini sergilediği ve alışveriş yapılmasına izin verdiği Zara aplikasyonu mevcuttur. Zara Home ise bu aplikasyonun ev eşyası satan kısmıdır. Kişiler Zara Home uygulaması üzerinden Türkiye’de bulundukları her yerden sipariş verebilir ve mağazaya gitmek zorunda kalmaz. Zara Home ücretsiz bir şekilde indirilmektedir. Uygulama içerisinden alışveriş yapmak için kart bilgileri doğru bir şekilde girilmelidir.

Zara Home APK Özellikleri

Zara Home APK hem Android hem de IOS işletim sistemlerinde kolay bir şekilde indirilmektedir. İndirildikten sonra adres, isim gibi bilgiler doğru bir şekilde girilmelidir. Ardından kişiler almak istedikleri ürünü ya uygulamayı gezerek ya da direkt olarak arama tuşuna basarak ulaşabilir.

Ürün sepete eklendikten sonra sipariş verilebilir. Sipariş verebilmek için kişinin kredi kartı ve adres bilgileri girilmelidir. Ardından sipariş verebilir. İade işlemleri için de 1 ay içerisinde Zara Home uygulamasına haber verilmelidir. Bu uygulama üzerinden Zara Home’un sattığı her ürüne kolay bir şekilde ulaşılır.

Zara Home APK Android indir

Zara Türkiye uygulaması ile ev malzemeleri, yatak odası, oturma odası, mutfak, kanape, masa ve diğer mükemmel ürünlere göz atabilirsiniz. Zara Home APK Android online alışveriş sayesinde evinizin her odasını çeşitli tasarımlarıyla süsleyebilirsiniz. En son moda trendlerini takip ederek indirimli ürünleri kolaylık sipariş verip satın alabilirsiniz.

Zara Home Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inditex.ecommerce.zarahome.android&referrer=utm_source%3Dindirvip.com