Garena Free Fire MAX Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Garena Free Fire MAX Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGarena International I
  • DilTürkçe
  • Boyut516.4M
  • Versiyon2.93.1
Garena Free Fire MAX Apk indir

Garena Free Fire MAX Apk indir

Garena Free Fire MAX (APK) indir, Android taktiğe dayalı çok oyunculu rekabetçi oyundur. Garena Free Fire MAX hayatta kalma oyununda online savaşın. Garena...

Garena Free Fire MAX (APK) indir, Android taktiğe dayalı çok oyunculu rekabetçi oyundur. Garena Free Fire MAX hayatta kalma oyununda online savaşın.

Garena Free Fire MAX (APK) Android aksiyon ve savaş oyununda heyeca verici oyun modlarıyla oynanabilen ultra HD çözünürlüğü bulunan nefes kesici hayatta kalma oyunudur.

Garena Free Fire MAX Oyunu Nasıl Oynanır?

Free Fire oyuncuları ile tam performansta ve ultra HD çözünürlükte oynayabileceğiniz hayatta kalma oyundur. Garena Free Fire MAX (APK) Android oyunda keskin nişancı tüfeğinle rakiplerinin işini bitir ve hayatta kal. Oyunun amacı hayatta kalan son kişi senin karakterin olması gerekmektedir. Derinlemesine bir oynanış sunan 50 oyuncunun havadan paraşütle adaya atladığı bir oyundur.

Garena Free Fire MAX APK oyununda 10 dakika süresinde oyuncular hayatta kalmalarına yardımcı olacak silahları ve teçhizatı toplamaya başlıyor. Yenilenmiş ve gelişmiş grafikleriyle oynanan oyunda saklan, yağmala, savaş ve hayatta kal tarzında oynanır. Battle Royale tecrübesi yaşatan oyunda oyun içi sesli sohbette bulunmaktadır. 4 kişiye kadar oluşturulan takımınızda takım ile iletişim sağlanabilmektedir.

Garena Free Fire MAX APK Android indir

Takımınızla birlikte diğer online oyunculara karşı savaşarak zafere ulaşmaya çalışıyorsunuz. Garena Free Fire MAX APK Android oyunu 517 MB dosya boyutunu ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Son takım olarak hayatta kalmanın mutluluğunu yaşamak için kıyasıya şimdi savaşın.

Garena Free Fire MAX Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dts.freefiremax&referrer=utm_source%3Dindirvip.com