RealmCraft 3D Mine Block World Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

RealmCraft 3D Mine Block World Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciTellurion Mobile
  • DilTürkçe
  • Boyut117.9M
  • Versiyon5.4.4
RealmCraft 3D Mine Block World Apk indir

RealmCraft 3D Mine Block World Apk indir

RealmCraft 3D Mine Block World (APK) indir, Android online ve ücretsiz çok oyunculu sandbox simülasyon oyunu blok oluşturma ve hayatta kalma oyunudur. RealmCraft...

RealmCraft 3D Mine Block World (APK) indir, Android online ve ücretsiz çok oyunculu sandbox simülasyon oyunu blok oluşturma ve hayatta kalma oyunudur.

RealmCraft 3D Mine Block World (APK) Android online oyunu basit oynanışa sahip olan çok oyunculu rekabetçi bir simülasyon oyunudur. Her şeyin 3 boyutlu küplerden oluştuğu açık dünya blok minecraft dünyası sizleri bekliyor.

RealmCraft 3D Mine Block World Oyunu Nasıl Oynanır?

Blok küplerden oluşan oyunda kendi hayalinizdeki büyüleyici dünyayı tasarlıyorsunuz. Bloklar oluşturarak odun kes, taşları kır, blokları çıkar, binalar inşa et ve kendi şehrini oluştur. RealmCraft 3D Mine Block World (APK) Android oyunun çeşitli oyun modlarıda yer almaktadır.

RealmCraft 3D Mine Block World APK oyunu hayatta kalma modu ve yaratıcı modu (işçilik yapma ve inşa ücretsiz minicraft modu) vardır. Bunun yanı sıra dünyalar (roplox) ve mini oyunlar (çoklu zanaat rolbox modu) yer almaktadır. 100’den fazla blok türü sunan oyunda blok madenciliği ve yeni yerle inşa etme modunda oynayabilirsiniz.

RealmCraft 3D Mine Block World APK Android indir

Çok oyunculu ve 4 mini oyun sunan oyun renkli kübik grafiklere sahiptir. Ormanlardan ovalara ve çöllere kadar birçok çılgın haritaları görebilirsiniz. RealmCraft 3D Mine Block World APK Android oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

RealmCraft 3D Mine Block World Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tellurionmobile.realmcraft&referrer=utm_source%3Dindirvip.com