Lep’s World 3 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Lep’s World 3 Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiricinerByte GmbH
  • Dilİngilizce
  • Boyut46.3M
  • Versiyon5.3.0
Lep’s World 3 Apk indir

Lep’s World 3 Apk indir

Lep’s World 3 APK indir, Android Lep ile zıplama ve koşma oyunnuda 220 heyecan verici seviye vardır. Lep’s World 3 oyunu cüce köyünde...

Lep’s World 3 APK indir, Android Lep ile zıplama ve koşma oyunnuda 220 heyecan verici seviye vardır. Lep’s World 3 oyunu cüce köyünde güneşli bir günde geçer.

Lep’s World 3 APK indir, Android aksiyon tabanlı basit ve tek oyunculu oynanabilen çevirimdışı bir oyundur. Eski ve modern bir oyun tarzı bulunan oyunda kara bulutlar ve gökyüzü ile yıldırımlar aydınlığında oynayın.

Lep’s World 3 Oyunu Nasıl Oynanır?

Lep ve arkadaşları ile güneşin tadını çıkartarak güneşli bir günde oynamaya başlıyorsunuz. Cinlerin altınlarınızı çalması ve tüm köylüleri kaçırmasıyla oyun heyecanı başlıyor. Lep’s World 3 APK Android oyunda kötü kalpli troller ortaya çıkıyor ve Lep kaçabilen tek kişi oluyor. Artık arkadaşlarını ve ailesini kurtarmak Lep’in görevi olmaktadır.

Lep’s World 3 APK oyunda görevlerini tamamlayarak 220’den fazla seviyeyi geçmeye çalışıyorsunuz. 5 farklı mükemmel haritada ve harika çözünürlükte grafikler ile ilerliyorsunuz. Kolay ve sezgisel kontrolleriyle oynanabilen 18 ürün ve yetenekler sizleri beklemektedir. 22 kurnaz rakibin arasında 5 zorlu son rakip ve 4 farklı karakterle oynayabilirsiniz.

Lep’s World 3 APK Android indir

Aksiyon dolu platform üzerinde altınları toplayarak koştuğunuz oyunda ilerliyorsunuz. Lep’s World 3 APK Android oyunda birden fazla seviye içerisinde ilerliyorsunuz. Cüce köyünde geçen oyun hikayesinde eğlence dolu anlar sizleri bekliyor.

Lep’s World 3 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=at.ner.lepsWorld3Plus&referrer=utm_source%3Dindirvip.com