Yalla Ludo – Ludo&Domino Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Yalla Ludo – Ludo&Domino Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciAviva Sun
  • DilTürkçe
  • Boyut162M
  • Versiyon1.3.3.1
Yalla Ludo – Ludo&Domino Apk indir

Yalla Ludo – Ludo&Domino Apk indir

Yalla Ludo – Ludo&Domino APK indir, arkadaşlarınızla çevirimiçi oynayabileceğiniz strateji oyunudur. Yalla Ludo Domino çok oyunculu sesli sohbetle oynanır. Yalla Ludo – Ludo&Domino...

Yalla Ludo – Ludo&Domino APK indir, arkadaşlarınızla çevirimiçi oynayabileceğiniz strateji oyunudur. Yalla Ludo Domino çok oyunculu sesli sohbetle oynanır.

Yalla Ludo – Ludo&Domino APK indir, gerçek zamanlı çok oyunculu oynanabilen oyunda yeni arkadaşlarla tanışabilir ve sesli sohbet yoluyla oyuncularla konuşabilirsiniz.

Yalla Ludo – Ludo&Domino Oyunu Nasıl Oynanır?

Dünyanın dört bir tarafından katılan oyuncularla çevirimiçi oynamanızı sağlayan domina kart oyunudur. En çok oynanan masa oyunları arasında yer alan Yalla Ludo – Ludo&Domino APK Android oyunu soyut bir strateji oyunudur. Çok oyunculu oyun modunda rekabetçi ve gerçekci bir oyun anlayışı bulunmaktadır.

Yalla Ludo – Ludo&Domino APK oyunda dilediğiniz zaman sesli sohbet özelliğini açarak hem gerçek oyuncularla konuşabilir hemde çevirimiçi oyunu oynayabilirsiniz. Ludo oyun içerisinde iki mod bulunmaktadır. 1 ON 1 modu ve 4 oyunculu oyun modu ile klasik, usta, hızlı ve büyü modları bulunmaktadır. Özel odalarda, yerel odalarda, çevirimiçi ve çevirimdışı arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz.

Yalla Ludo – Ludo&Domino APK indir

Oyun içinde oyuncular için grup sesli sohbet özelliği sayesinde daha fazla oyuncuyla tanışmanıza ve fikir alışverişinde bulunmanıza imkan tanımaktadır. Yalla Ludo – Ludo&Domino APK Android soyut stratejik masa oyununu oynamak ücretsizdir. Günlük hayatınızda eğlenceli bir oyun arıyorsanız en iyi masa oyunları arasında bulunduğunu söyleyebilirim.

Yalla Ludo – Ludo&Domino Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.yalla.yallagames&referrer=utm_source%3Dindirvip.com