GT Racing 2 Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

GT Racing 2 Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut1.5GB
  • Versiyon1.5.7
GT Racing 2 Apk indir

GT Racing 2 Apk indir

GT Racing 2 – The Real Car Exp APK indir, Android yarış oyunu en gerçekci simülasyon oyunudur. GT Racing 2 ücretsiz indirip çok...

GT Racing 2 – The Real Car Exp APK indir, Android yarış oyunu en gerçekci simülasyon oyunudur. GT Racing 2 ücretsiz indirip çok oyunculu modlarda oynayın.

GT Racing 2 – The Real Car Exp APK indir, online yarışçıların içerisinde yarışlara katılarak liderliği ele geçirmeye çalışın. Dünyanın en iyi spor yarış arabaları içerisinde yarışlara katılın.

GT Racing 2 – The Real Car Exp Oyunu Özellikleri

Çok oyunculu yarış oyunu içerisinde 13 farklı pistte ve 71 lisanslı otomobil bulunmaktadır. 30’un üzerinde spor arabası üreticisinden Ferrari, Audi, Nissan, Dodge, Porsche ve diğer yarış arabalarını alabilirsiniz. GT Racing 2 – The Real Car Exp APK Android yarış oyununda 1400’den fazla etkinlikte bulunmaktadır.

GT Racing 2 APK Android yarış oyununda 28 farklı sürüş becerisini geliştirme ve becerilerinizi test etme teknikleri yer almaktadır. En gerçekci iç kokpit ve yeni fizik motoru ile keyifli bir sürüş sunmaktadır. GT Racing 2 – The Real Car Exp oyununda pistlerde farklı hava koşulları ve 4 farklı kamera sürüş açısıda yer almaktadır.

GT Racing 2 – The Real Car Exp APK indir

Solo yada çok oyunculu oyun modlarına katılarak dünyanın her yerinden katılan oyuncularla oynayabilirsiniz. GT Racing 2 – The Real Car Exp APK dosyasını firma tarafından kaldırılması istendiği için kaldırılmıştır. APK Android dosyası ile Google Play içerisinde bulunan indirme linki arasında bir dosya farkı bulunmamaktadır. İndirvip.com sitemiz sizler için en iyi oyun ve mobil uygulamaları özenle seçmektedir.

En popüler yarış oyunlarından birisi olan Electronic Arts tarafından geliştirilen bu yarış oyununun Real Racing 3 versiyonu olan son sürümünü buradan indirebilirsiniz. Android APK dosyası 55 MB ancak kurulum için istediği alan 2.5 GB’tır. Real Racing 3 APK Android indir

GT Racing 2 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftRAHM&referrer=utm_source%3Dindirvip.com