Iron Blade: Medieval Legends Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Iron Blade: Medieval Legends Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut44M
  • Versiyon2.3.0h
Iron Blade: Medieval Legends Apk indir

Iron Blade: Medieval Legends Apk indir

Iron Blade: Medieval Legends APK indir, Android RPG oyunu çok oyunculu PvP modunda oynanabilir. Iron Blade Orta Çağ Avrupası’nda aksiyon dolu savaş oyunudur....

Iron Blade: Medieval Legends APK indir, Android RPG oyunu çok oyunculu PvP modunda oynanabilir. Iron Blade Orta Çağ Avrupası’nda aksiyon dolu savaş oyunudur.

Iron Blade: Medieval Legends APK indir, Android RPG türü online oynanabilen oyunda kahraman olmak için oyunun kaderini kendin çiz. Savaş, ihtilaf, lanet ve büyüyle dolu yenilikçi oyunda savaştan savaşa koşun.

Iron Blade: Medieval Legends Oyun Özellikleri

PvP meydan okumaları bulunan oyunda milyonlarca oyuncuya karşı kişisel becerini gösterme zamanı gelmedi mi? Konsol kalitesinde grafikleri ve dünyayı keşfedip pek çok görevleri tamamlayabileceğiniz RPG oyunudur. Iron Blade: Medieval Legends APK Android oyunda kılıcınızı çıkartın ve canavarları yok edin. Kehanetlerle dolu oyunda düşmanlarınızı sonsuzluğa defnedin.

Iron Blade: Medieval Legends APK oyun Orta Çağ Avrupası’nda geçiyor ve hikaye modunda görevleri tamamlamanız istenmektedir. Entrikalar ve ihanetlerle dolu oyunda harika zaman geçirebilirsiniz. Iron Blade: Medieval Legends RPG mecarasında şeytan şövalye ordularınızla savaşacak ve sizler görevlerinzi tamamladıkça yeni yerler keşfedebileceksiniz. Canavar avcısı komboları keşfederek parmak kaydırma kontrolleriyle savaş tarzınızı ortaya koyabileceksiniz.

Iron Blade: Medieval Legends APK Android indir

Oyun içerisinde aksiyon dolu büyü ve savaşma tekniklerini göstererek becerilerinizi ortaya çıkartabilirsiniz. Iron Blade: Medieval Legends APK Android oyunu çok oyunculu PvP modunda oynanabilen RPG türü oyun ücretsizdir. Silahlarınızı ve savaş zırhlarınızı lordlar gibi dövüşerek karakterinizi güçlendirin.

Iron Blade: Medieval Legends Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftHFHM&referrer=utm_source%3Dindirvip.com