Blitz Brigade – çevrimiçi FPS Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Blitz Brigade – çevrimiçi FPS Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut49 MB
  • Versiyon3.6.2a
Blitz Brigade – çevrimiçi FPS Apk indir

Blitz Brigade – çevrimiçi FPS Apk indir

Blitz Brigade – çevrimiçi FPS APK indir, Android çok oyunculu taktiğe dayalı nişancı oyunudur. Online 12 kişilik oynanabilen Blitz Brigade ücretsiz indirin. Blitz...

Blitz Brigade – çevrimiçi FPS APK indir, Android çok oyunculu taktiğe dayalı nişancı oyunudur. Online 12 kişilik oynanabilen Blitz Brigade ücretsiz indirin.

Blitz Brigade – çevrimiçi FPS APK indir, Android aksiyon dolu savaş oyunu 12’ye kadar oyuncuyu desteklemektedir. MMO takımını oluşturup manganızlı beraber rakiplerinize karşı savaşabilirsiniz.

Blitz Brigade – çevrimiçi FPS Oyun Özellikleri

Özel temalı silahların ve kostümlerin bulunduğu oyunda dünyanın dört bir tarafından katılan oyuncular yer almaktadır. Online savaşlarda meydan okumalar, sezonluk savaşlar, kostümler ve yepyeni silahlar mevcuttur. Blitz Brigade – çevrimiçi FPS APK Android çok oyunculu nişancı oyununda FPS stratejini belirleyerek müttefiklerinle sesli sohbet ederek savaşın.

Girdiğiniz her savaşı kazanmak için özel becerilerini kişiselleştirerek çevirimiçi FPS oyununda başarılarını göster. Rakiplerinize karşı özel stratejilerinizle ultra becerilerini geliştirerek ilerleyin. Blitz Brigade – çevrimiçi FPS APK Android oyunda keskin nişancı veya bir köstebek karakterine bürünebilirsiniz. Yeni içeriklerin bulunduğu farklı oyun modlarına katılabilirsiniz.

Blitz Brigade – çevrimiçi FPS APK Android indir

Gameloft SE tarafından geliştirilen oyunda birden fazla oyun modu yer almaktadır. Blitz Brigade – çevrimiçi FPS APK dosyasını Android telefon yada tabletlerinize ücretsiz indirebilirsiniz. Güçlü patlayıcılar, hava saldırı araçları ve yepyeni silahlarla FPS savaşlarına katılın. Sesli sohbet özelliği sayesinde yeni arkadaşlıklarda edinebilirsiniz.

Blitz Brigade Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftINHM&referrer=utm_source%3Dindirvip.com