March of Empires Lord Savaşı Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

March of Empires Lord Savaşı Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut367.8M
  • Versiyon7.0.0i
March of Empires Lord Savaşı Apk indir

March of Empires Lord Savaşı Apk indir

March of Empires Lord Savaşı APK indir, Android stratejik MMO Orta Çağ Sultanların savaşı oyunudur. March of Empires çok oyunculu şehir kurma oyunudur....

March of Empires Lord Savaşı APK indir, Android stratejik MMO Orta Çağ Sultanların savaşı oyunudur. March of Empires çok oyunculu şehir kurma oyunudur.

March of Empires Lord Savaşı APK indir, MMO türü straji oyununda büyük bir imparatorluk kurarak dünya hakimiyeti için güçlü ordunu kurup diğer oyuncularla savaşıyorsunuz.

March of Empires Lord Savaşı Oyun Özellikleri

Çok oyunculu oynanabilen MMO oyununda krallık için savaşıyorsunuz. Farklı karakterler, savaşçılar ve elementler ile savaşlarda üstünlük kurmaya çalışıyorsunuz. March of Empires Lord Savaşı APK Android strateji oyununda bir strateji belirleyip savaşlara katılıyorsunuz. Çevirimiçi açık dünya haritası içerisinde bulunan krallıklarla savaşın.

March of Empires Lord Savaşı APK oyunda bir klik seç yani Kuzeyli Çar, Çöl Sultanı, Dağlık Bölgenin Kralı veya Şoğun olabilirsiniz. Çok oyunculu strateji oyunu olması nedeniyle diğer oyuncularla ittifaklar kurabilirsiniz. Krallığınızda beş kalenin taht üstünlüğü ve koruması sizin stratejik hamlelerinize bağlıdır. Küresel hakimiyetini sağlamak için ordunu güçlü tutmaya bak.

March of Empires Lord Savaşı APK indir

Periyodik güncellemeler alan oyunda yepyeni içerikler ve özelliklerle karşılaşabilirsiniz. Orta Çağ Avrupası’nda ordunun fethedebileceği topraklara ilerleyin. March of Empires Lord Savaşı APK Android oyunun APK dosyasını indirvip.com sitemizden ücretsiz indirebilirsiniz. Müttefiklerine iyi bir antlaşma sağlayarak ortaklıklara kurabilirsiniz.