LEGO® Legacy: Heroes Unboxed Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

LEGO® Legacy: Heroes Unboxed Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciGameloft SE
  • DilTürkçe
  • Boyut264M
  • Versiyon1.17.2
LEGO® Legacy: Heroes Unboxed Apk indir

LEGO® Legacy: Heroes Unboxed Apk indir

LEGO® Legacy Heroes Unboxed APK indir, Android çok oyunculu rol yapma oyunudur. LEGO® Legacy Heroes Unboxed minifigür seti oluştur ve Lego savaşlarına katıl....

LEGO® Legacy Heroes Unboxed APK indir, Android çok oyunculu rol yapma oyunudur. LEGO® Legacy Heroes Unboxed minifigür seti oluştur ve Lego savaşlarına katıl.

LEGO® Legacy: Heroes Unboxed APK indir, Android RPG türü oyunda ikonik kahramanlardan oluşan ekibinizle stratejik RPG savaşlarına katılın. Gerçek Lego setleri oluşturarak çok oyunculu sıra tabanlı strateji oyununda kendinizi gösterin.

LEGO® Legacy: Heroes Unboxed Oyun Özellikleri

Strateji RPG savaşlarında düşmanlarınızı ortadan kaldırmak için tüm becerilerinizi gösterin. Yeni ve gerçek Lego setleri oluşturarak muhteşem setleri keşdebilirsiniz. LEGO® Legacy Heroes Unboxed APK Android oyunda diğer oyuncularla güçlerinizi birleştirerek RPG savaşlarına katılabilirsiniz. Takımınızı bir sonraki seviyeye çıkartmak için kıyasıya mücade edin.

LEGO® Legacy Heroes Unboxed APK oyunda mümkün olduğu kadar LEGO seti oluşturmaya çalışın. Güçlenen karakteriniz sayesinde savaşlarda liderliği ele geçirebilirsiniz. Heyecan, mizah, tehlike ve adrenalin dolu oyunda keyifli bir yolculuğa çıkın. Yeni güçler eklemek ve sinerjiler oluşturma için setleri içerisindeki sırları çözmeye çalışın.

LEGO® Legacy Heroes Unboxed APK Android indir

LEGO temasından muhteşem setleri bulunan çok oyunculu RPG oyununu ücretsiz indirvip.com sitemizden indirebilirsiniz. LEGO® Legacy Heroes Unboxed APK Android sıra dayalı RYO tarzındaki oyunun APK dosyasını indirebilirsiniz. İkonik kahramanlardan oluşan ekiplerle liderlik tablosundaki yerinizi alabilirsiniz.

LEGO® Legacy Heroes Unboxed Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.anmp.lego.heroes&referrer=utm_source%3Dindirvip.com