Coach Bus Simulator Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Coach Bus Simulator Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciOvidiu Pop
  • DilTürkçe
  • Boyut137.5M
  • Versiyon2.0.0
Coach Bus Simulator Apk indir

Coach Bus Simulator Apk indir

Coach Bus Simulator APK indir, Android otobüs sürme simülasyonu oyunudur. Coach Bus Simulator gerçekci iç kokpit ile otobüs sürmeyi öğretecek bir oyundur. Coach...

Coach Bus Simulator APK indir, Android otobüs sürme simülasyonu oyunudur. Coach Bus Simulator gerçekci iç kokpit ile otobüs sürmeyi öğretecek bir oyundur.

Coach Bus Simulator APK indir, Android simülasyon oyunu şehirler arası yolcu taşıyarak otobüs şöforlüğü yapıyorsunuz. Açık dünya haritasından insanları bir yerden başka bir şehire taşıyarak para kazanıyorsunuz.

Coach Bus Simulator Otobüs Sürme Oyunu

Farklı senaryoların bulunduğu gerçekci otobüs sürmeyi öğretebilecek otobüsle yolcu taşıma oyunudur. Harika yerler ve yapılar keşfedebileceğiniz haritalarda inanılmaz yerler vardır. Coach Bus Simulator APK Android otobüs sürme oyunnuda harika iç kokpit, gerçekci motor sesi ve iç mekanlar yer almaktadır. Şirketin otobüsünü kullanarak yolcuları istedikleri yere götürerek para kazanıyorsunuz.

Coach Bus Simulator APK oyunda ayrıntılı otobüsler içerisinde dilediğiniz alabilirsiniz. Gerçekci görsellerde otobüs hasarı, mazot koyma, otobüsü geliştirme ve kişiselleştirme seçenekleri bulunmaktadır. Hava koşulları içerisinde gece ve gündüz döngüsü yer almaktadır. Otobüs içerisindeki direksiyon, düğmeler, devrilmeler ve diğer göstergeler tamamen gerçekcidir.

Coach Bus Simulator APK Android indir

Otobüs simülasyonu yolcu taşıma oyunu çevirimdışı tek oyunculu oynayabilirsiniz. İndirvip.com sitemizden Coach Bus Simulator APK dosyasını Android telefon ve tabletlerinize indirebilirsiniz. Ayrıca yolda kalmış olan diğer otobüslere yardım ederek daha fazla para ve puan kazanabilirsiniz.

Coach Bus Simulator Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovilex.coachbussimulator&referrer=utm_source%3Dindirvip.com