EA SPORTS FIFA 23 Companion Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

EA SPORTS FIFA 23 Companion Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciELECTRONIC ARTS
  • DilTürkçe
  • Boyut38M
  • Versiyon23.4.2.3822
EA SPORTS FIFA 23 Companion Apk indir

EA SPORTS FIFA 23 Companion Apk indir

EA SPORTS™ FIFA 23 Companion APK indir, Android Fut spor oyunu çok oyunculu ücretsiz oyundur. EA SPORTS™ FIFA 23 Companion ile rüya takımını...

EA SPORTS™ FIFA 23 Companion APK indir, Android Fut spor oyunu çok oyunculu ücretsiz oyundur. EA SPORTS™ FIFA 23 Companion ile rüya takımını kur ve özelleştir.

EA SPORTS™ FIFA 23 Companion APK indir, Android FUT sporu oyunu ile dünyanın her neresinde olursanız olun kendi kulübünüzü kurarak oynayın. Çeşitli etkinliklere katılarak ödüller kazanabilirsiniz.

EA SPORTS™ FIFA 23 Companion Oyun Özellikleri

Oyun içerisinde Fut stadyumu özelleştirebilir ve kendi rüya takımının yıldı karmasını oluşturabilirsiniz. EA SPORTS™ FIFA 23 Companion APK Android oyunda gol sevinçleri ve yürüyüş animasyonları bulunmaktadır. Alev makinelerinden koreografilere kadar birçok çeşit özelleştirmeler yer almaktadır. Yeni takım etkinliklerinde FUT topluluğuna karşı mücadele edebilirsiniz.

FUT takım etkinliklerinde global bir grup olarak iş birliği yapabilir ve XP ilerlemesini gerçekleştirebilirsiniz. Ödüller kazanmak için çeşitli modlarda girişler yapabilir ve giriş yapmadan önce ödüllerinizi alabilirsiniz. EA SPORTS™ FIFA 23 Companion APK oyunda transfer pazarında oyuncu ve oyuncular alıp satarak para kazanabilirsiniz. Bu sayede daha geniş kadro kurabilir ve takımınızı güçlendirebilirsiniz.

EA SPORTS™ FIFA 23 Companion APK indir

Oyunun çeşitli birden fazla dil seçeneği bulunmaktadır. Bunların başında EA SPORTS™ FIFA 23 Companion APK Türkçe, Rusça, Lehçe, İngilizce, Japonca, İspanyolca, Portekizce, İsveçce, Çince ve Danca dilleri mevcuttur. Kadro kurma görevlerini tamamlayarak paketler ve Kulüp öğeleri alabilirsiniz.

EA SPORTS™ FIFA 23 Companion Nasıl Giriş Yapılır?

Öncellikle hesabınıza bağlanmak için konsoldan yada PC’den FIFA 23’e giriş yapmalısınız. Ardından FIFA Ultimate Team’e gidin ve FUT takımınızı oluşturun. Ardından konsoldan yada PC’den FUT güvenlik sorularını yanıtlayın. Ardından hesaba giriş yapmış olur ve bir dil seçerek oyuna başlayabilirsiniz.

EA SPORTS™ FIFA 23 Companion Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.gp.fifaultimate&referrer=utm_source%3Dindirvip.com