Deprem Bilgi Sistemi Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Deprem Bilgi Sistemi Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciSabah Dijital Çözümler
  • DilTürkçe
  • Boyut8.6M
  • Versiyon4.7
Deprem Bilgi Sistemi Apk indir

Deprem Bilgi Sistemi Apk indir

Deprem Bilgi Sistemi APK indir, Android kandilli paylaşımlı ve haritalı depremler nerede olduğunu ve kaç büyüklüğünde olduğunu anlık öğrenebilirsiniz. Deprem Bilgi Sistemi APK...

Deprem Bilgi Sistemi APK indir, Android kandilli paylaşımlı ve haritalı depremler nerede olduğunu ve kaç büyüklüğünde olduğunu anlık öğrenebilirsiniz.

Deprem Bilgi Sistemi APK indir, Android deprem bildiren uygulaması ile depremlerin şiddet haritasını ve kaç büyüklüğünde olduğunu görebilirsiniz. Depremlerin kaç büyüklüğünde olduğunu anlık öğrenebilirsiniz.

Deprem Bilgi Sistemi Android Uygulaması

Kandilli’den gelen deprem haberlerini anlık öğrenebileceğiniz deprem uygulamasıdır. Depremlerin haritalı konum görünümlerini, 3 ve üzeri deprem bildirimleri bulunmaktadır. Deprem Bilgi Sistemi APK Android deprem uygulaması ücretsizdir. Depremler (AFAD) ve Kandilli kaynaklı deprem bildirimleri paylaşılmaktadır.

Deprem Bilgi Sistemi APK uygulaması ile depremlerin kaç şiddetinde ve hangi ilde olduğunu öğrenebilirsiniz. Anlık depremlerin nerede ve kaç şiddetinde olduğunun haritasını dahil görebilmektesiniz. Reklamsız sürümü ve ücretsiz olmasıyla birlikte faydalı bir uygulama olduğunu söyleyebilirim.

Deprem Bilgi Sistemi APK Android indir

Depremlerin olduğu yerlerin konumlarını görerek eğer bir yakınınız o konumdaysa hemen ulaşabilmek için harita konumu paylaşıyor. Deprem Bilgi Sistemi APK Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz deprem uygulaması indirebilirsiniz. Depremleri şiddet haritasını AFAD ve Kandilli’den gelen bildirimlere göre öğrenebilirsiniz.

Deprem Bilgi Sistemi Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sabah.deprembs?mt=8&ign-mpt=uo%3D4&utm_source=indirvip.com