Plants vs. Zombies Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Plants vs. Zombies Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciELECTRONIC ARTS
  • DilTürkçe
  • Boyut97M
  • Versiyon3.3.2
Plants vs. Zombies Apk indir

Plants vs. Zombies Apk indir

Plants vs. Zombies APK indir, Android strateji tabanlı taktiksel zombi oyunudur. Plants vs. Zombies oyunda evinizi istila etmek isteyen zombilerle savaşın. Plants vs....

Plants vs. Zombies APK indir, Android strateji tabanlı taktiksel zombi oyunudur. Plants vs. Zombies oyunda evinizi istila etmek isteyen zombilerle savaşın.

Plants vs. Zombies APK indir, Android zombi oyununda birbirinden farklı zombiler ve bitkiler keşfederek oynuyorsunuz. 49 farklı zombi ve 26 çeşit bitki bulunan oyunda kıyasıya mücadele ediyorsunuz.

Plants vs. Zombies Oyun Özellikleri

Oyunda 50 farklı fun-dead düzeyinde seviye bulunmaktadır. Gün içerisinde gece ve gündüz içerisinde oyunu oynuyorsunuz. Evinizi istila etmek isteyen zombilere karşı yüzme havuzu, evinizin çatısı ve bahçenizi korumaya çalışıyorsunuz. Plants vs. Zombies APK Android oyununda zombilerle savaşınızda taktiğinizin çok iyi olması gerekiyor.

Plants vs. Zombies APK oyunda çeşitli bahçe bitkileri yer almaktadır. 26 farklı zombiyle eğlenceli bir şekilde mücadele ediyorsunuz. Beceri ve yeneteklerinizi de gösterebileceğiniz gibi stratejik hamlelerinizde özel bir rol oynamaktadır. Oyunda yeşiller arasında sınırlı kaynakları kullanarak bitkilerinizi yetiştirmeniz gerekiyor.

Plants vs. Zombies APK Android indir

50 farklı seviyenin bulunduğu oyunda karakterinizi ve bitkilerinizi geliştirerek ilerleyin. Plants vs. Zombies APK Android strateji tabanlı taktiksel oyunu ücretsiz indirebilirsiniz. Android telefon ve tabletlerinizde 97 MB APK dosyasını indirvip.com sitemizden indirebilirsiniz. Eğer Plants vs. Zombies 2 APK oyununu oynamak isteyenler için APK oyun dosyasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Plants vs. Zombies 2 APK indir