Plants vs. Zombies Heroes Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Plants vs. Zombies Heroes Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciELECTRONIC ARTS
  • DilTürkçe
  • Boyut84.8M
  • Versiyon1.39.94
Plants vs. Zombies Heroes Apk indir

Plants vs. Zombies Heroes Apk indir

Plants vs. Zombies Heroes APK indir, Android çok oyunculu oynanabilen taktik ve strateji tabanlı oyundur. Online PvP duellolarında kart savaşları yapın. Plants vs....

Plants vs. Zombies Heroes APK indir, Android çok oyunculu oynanabilen taktik ve strateji tabanlı oyundur. Online PvP duellolarında kart savaşları yapın.

Plants vs. Zombies Heroes APK indir, Android online oynanabilen oyunda inanılmaz güçlere sahip kartları toplayarak nihai savaşlara katılabilirsiniz. Savaş kartlarıyla gerçek zamanlı PvP savaşlarında arkadaşlarınızı yenin.

Plants vs. Zombies Heroes Oyun Özellikleri

Arkadaşlarınızla yada düşmanlarınıza karşı PvP düellolarına katılarak zombi savaşları yapabilirsiniz. Plants ve Zombie Hero kartlarını toplayarak çimlerden ilham alabilirsiniz. Süper güçlerini kilidini açarak bitkilerinizi seçebilir ve keskin nişancı kartlarını toplayabilirsiniz. Plants vs. Zombies Heroes APK Android çok oyunculu oyunda zombi kahramanınızı seçerek oyuna başlayabilirsiniz.

Plants vs. Zombies Heroes APK oyunda her kartın kendine has özellikleri yer almaktadır. Takımınızın kazanma stratejisi sizi oyunu kazanmanızı hızlandırabilecektir. PvZ kartlarını toplayarak kendinize has destenizi oluşturarak becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Her kahramanında bir mürettebata ihtiyacı olmadan ilerleyemeyeceğinide unutmayın. Master PvP düellolarında heyecan verici gerçek zamanlı kart savaşları yapın.

Plants vs. Zombies Heroes APK Android indir

PvP kart savaş oyununda kendi karakterinizi ve kart destelerinde bulunan kartların özellikleri çok önemli! Çünkü kartlardaki güçler ve yetenekler oyunu kazanmanızda rol oynamaktadır. Plants vs. Zombies Heroes APK Android oyunu Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirvip.com’dan indirebilirsiniz.

Eğer dilerseniz Plants vs. Zombies APK oyunun ilk versiyonu olan sürümünü ücretsiz olarak indirebilirsiniz Bu oyunda zombiler ve bitkiler yer alıyor ve zombileri geri püskürtmek için mutlaka bitkilerinizi iyi yetiştirmeniz gerekmektedir.

Plants vs. Zombies APK indir