Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu Apk indir İndiriliyor!

Program indiriliyor, Otomatik başlamadıysa tıklayarak indirmeye başlayabilirsiniz.

Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu Apk indir
  • Ücretsiz
  • GeliştiriciUnico Studio
  • DilTürkçe
  • Boyut80M
  • Versiyon0.3.6
Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu Apk indir

Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu Apk indir

Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu APK indir, Android yeni kelime ve sözcük bulmaca oyunu ile atasözleri, özlü sözler, dizi ve film replikleri ve...

Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu APK indir, Android yeni kelime ve sözcük bulmaca oyunu ile atasözleri, özlü sözler, dizi ve film replikleri ve fazlası vardır.

Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu APK indir, Türkiye’nin eşsiz güzelliklerini yansıtan ve muhteşem manzaralara eşlik eden müziklerle oynayabileceğiniz kelime bulmaca oyunudur. Oyunda atasözleri, deyimler, eğlenceli sözler ve film replikleri yer almaktadır.

Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu Özellikleri

Oyunu sıkılmadan oynamanız açısından arka plan manzarasında güzel ülkemizin çeşitli manzaraları ve müziklerimiz paylaşılmaktadır. Oyun içerisinde motive edici replikleri, ilham verici sözler, özlü sözler ve daha fazlası yer almaktadır. Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu APK Android oyununda birbirinden farklı bulmacaları çözecek ve eğleneceksiniz.

Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu APK Android oyununda kelime bilginizi geliştirebilir ve beyin jimnastiği yapabilirsiniz. Türkiye’nin en güzel yerlerinde zeka oyunlarını çözebileceksiniz. Gizli kelimeleri bularak puan toplayabilir ve harfleri birleştirerek bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz. Günlük hayatın stresinden uzaklaşmanıza yardım olacak türde bir oyundur.

Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu Nasıl Oynanır?

  • Karşınıza çıkan ekranda cümle içerisindeki boşlukları tamamlamak için harfleri sırasıyla kaydırın.
  • Bulmayı dilediğiniz kelimeleri üzerine tıklayarak devam edin.
  • İpucu butonunu kullanarak bilemediğiniz yerlerde yardım alabilirsiniz.
  • Videolar izleyerek ve satın almalarda bulunarak daha fazla ipucu elde edebilirsiniz.
  • İstediğiniz zamanda tabaktaki yerlerin sırasını değiştirebilirsiniz.

Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu APK indir

100’lerce eşsiz zorluk seviyesi bulunan ücretsiz oyunu Android telefon ve tabletlerinize indirvip.com sitemizden indirebilirsiniz. Kelime Gezmece 2 Kelime Oyunu APK Android oyunu 80 MB dosya boyutuna sahip olup internetsiz oynanabilmektedir. Zeka ve bilmece türü bulmaca oyunu severler indirebilirler.

Kelime Gezmece 2 Android indir : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bigstarkids.wordtravelturkish2&referrer=utm_source%3Dindirvip.com